Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Filipina Breaking News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dusit International nglajengake ekspansi Filipina karo hotel dusitD2 anyar

Dusit International nglajengake ekspansi Filipina karo hotel dusitD2 anyar
dusitD2 Davao
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dusit Internasional, Perusahaan pangembangan hotel lan properti Thailand, lan Torre Lorenzo Development Corporation (TLDC), salah sawijining perusahaan pangembangan real estate sing paling cepet ing Philippines, ngrayakake peresmian hotel dusitD2 Davao tanggal 6 September 2019 kanthi upacara khusus sing dianakake ing Grand Ballroom Dusit Thani sing elegan.

Diselenggarakake dening Pak Lim Boon Kwee, COO, Dusit International, lan Mrs P. P. Lorenzo, CEO, TLDC, acara khusus kasebut dirawuhi para pejabat lokal kalebu Presiden Filipina Rodrigo Duterte, lan Wakil Walikota Kota Davao Sebastian Duterte, bebarengan karo perwakilan saka lokal sing misuwur. bisnis lan industri pariwisata lan perhotelan.

Nuduhake komitmen Dusit International lan TLDC kanggo menehi dampak lokal sing positif, sajrone acara kasebut TLDC menehi sumbangan marang Kantor Sistem Manfaat Pendidikan Angkatan Bersenjata Filipina (AFPEBSO), sing mbantu tanggungan prajurit sing cilaka.

Soft dibukak ing wulan Maret taun iki, hotel mewah dusitD2 Davao kelas ndhuwur minangka pangembangan premium paling anyar ing TLDC ing wilayah Davao. Dirancang dening arsitek Filipina sing misuwur Manny Samson, lan diilhami dening 'semangat urip,' hotel kasebut digawe kanthi tliti kanggo nggambarake merek khas Dusit sing apik ing Thailand kanthi keramahan sing apik banget lan uga duwe kekayaan budaya ing tujuan kasebut.

dusitD2 hotel ing Davao mung salah siji saka telung proyek anyar sing ditandatangani Dusit International kanggo ngatur kanggo TDLC ing Davao. Uga bakal mbukak bukaan gedhe yaiku Dusit Thani Residence Davao, lan The Beach Club ing Lubi Plantation Island, Managed by Dusit.

Dibukak kanthi alus wulan iki, Dusit Thani Residence Davao dununge ing jejere hotel dusitD2 Davao.

Nanging, nalika dibukak ing wulan Desember 2018, The Beach Club at Lubi Plantation Island, Managed by Dusit, minangka retret pulau eksklusif ing pasisir Teluk Davao (mung 10 menit nganggo prau saka Pelabuhan Pindasan).

"Kita andhap asor lan diajeni duwe kesempatan nggawa silaturahmi sing apik banget saka Thailand menyang Davao lan bisa kerja sama karo Torre Lorenzo Development Corporation kanggo mbantu promosi wilayah kasebut ing saindenging jagad," ujare Pak Lim Boon Kwee, nalika ngucapake pamirsa ing acara pembukaan. "DusitD2 Davao, Dusit Thani Residence Davao, lan The Beach Club ing Lubi Plantation Island, Managed by Dusit dipanggonke kanthi sampurna kanggo memenuhi permintaan premium pembangunan ing wilayah kasebut, lan kita ngarep-arep bisa sukses kabeh."

Portofolio properti Dusit International saiki kalebu 271 properti (sangang duweke lan 262 dikelola) sing dioperasikake ing enem merek ing 13 negara. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 50-merek hotel merek Dusit lan
ngarepake bakal mbukak paling ora 10-12 hotel saben taun ing tujuan utama wiwit taun 2020 lan sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov