Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Prague mbukak Hotel AeroRooms sing ora bisa ngontrol paspor

Pilih basa sampeyan
Bandara Prague mbukak Hotel AeroRooms sing ora bisa ngontrol paspor
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Prague wis mbukak AeroRooms Hotel, sing nawakake total patbelas kamar sing bisa diakses saka area umum lan non-publik ing mburi kontrol paspor. Lokasi hotel dirancang kanggo penumpang sing nyambung lan klien sing butuh akomodasi jangka pendek cedhak terminal. Sanalika, Bandara Prague mboko sithik mbenakake ruang tunggu bandara kanggo dobel kapasitas lan nambah kenyamanan penumpang.

Hotel AeroRooms dibangun ing situs tilas Pusat Ngaso & Nyenengake sing biasane nawakake wolung kamar khusus kanggo penumpang sing nyambung penerbangan. "Liwat proyek Hotel AeroRooms sing anyar, kita nanggapi jumlah penumpang sing terus saya akeh lan ganti komposisi pelanggan potensial. Hotel kita utamane kanggo nggedhekake kapasitas akomodasi bandara, nambah kualitase, lan nyedhiyakake penumpang luwih akeh, ”ujare Jiří Petržilka, Direktur Eksekutif Bisnis Non-Penerbangan Bandara Prague.

Hotel uga anyar diakses saka zona umum bandara, dene akses saka area penerbangan non-umum antara Terminal 1 lan Terminal 2 disimpen. Mula, akomodasi hotel kasedhiya kanggo penumpang transit sing liwat Terminal 1 lan klien sing durung mriksa, utawa sing butuh akomodasi jangka pendek sing cedhak karo bandara, kayata penumpang sing teka saka lokasi sing adoh lan mangkat saka Prague. esuk esuk. Hotel iki mbukak tanpa mandheg.

Bandara Prague wis nandur modhal udakara 14 yuta CZK menyang hotel AeroRooms, utamane menyang konstruksi ekstensif lan modifikasi teknis. Tujuane ora mung kanggo nambah kapasitas hotel lan nggawe akses saka zona umum bandara, nanging uga kanggo njamin standar keamanan sing ketat sing ana gandhengane karo operasi hotel kasebut langsung ing terminal bandara internasional sing gedhe. Amarga langkah keamanan sing dibutuhake, penumpang kudu nggawe reservasi kamar luwih dhisik liwat situs web Bandara Prague.

Saliyane hotel AeroRooms sing mentas dibukak, Bandara Prague uga ngembangake layanan lounge premium. Ing wulan Oktober, bandara bakal miwiti renovasi Erste Premier Lounge ing Terminal 2, sing bakal rampung sadurunge musim panas sabanjure. Bakal diterusake karo renovasi Mastercard Lounge ing Terminal 1. Kapasitas saben ruang tunggu meh 100%. Lounge Raiffeisenbank direnovasi taun kepungkur. Renovasi ruang tunggu sing akeh bakal nambah kapasitas lan tingkat kenyamanan. Ekspansi lan perbaikan layanan premium kanggo penumpang mbutuhake investasi total pirang-pirang puluhan yuta mahkota Ceko

"Panjaluk para penumpang kanggo pengalaman lounges wis saya suwe saya suwe. Antarane 2017 lan 2018, jumlah klien sing nggunakake layanan lounge saya tambah 24%. Kaya prasarana bandara liyane; Nanging, ruang tamu bisa nggayuh kapasitas maksimal. Mula, kita mutusake ngrampungake modifikasi konstruksi sing cocog karo desain terminal bandara saiki. Dheweke bakal ngidini kita nambah kapasitas kanthi cadangan sing cukup gedhe suwene udakara pitung taun sabanjure, nalika Terminal 2 sing ditambahi kudu diwiwiti lan nawakake papan anyar kanggo layanan premium bandara, ”ujare Jiří Petržilka.

Layanan anyar AeroRooms, uga ruang tunggu bandara sing luwih nyaman lan wiyar kanthi kapasitas tambah, bakal menehi kontribusi kanggo memenuhi tujuan strategis Bandara Prague ing bisnis non-penerbangan, yaiku bagean sing terus-terusan entuk bathi perdagangan non-penerbangan ing total bathi Bandara Prague.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov