Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Jordan Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

St. Regis Hotels & Resorts nggawe debut ing Yordania karo properti Amman

St. Regis Hotels & Resorts nggawe debut ing Yordania karo properti Amman
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hotel & Resor di St. Regis dina iki ngumumake pembukaan The St. Regis Amman, minangka tandha debut merek mewah mewah ing Kerajaan Yordania. Ngluhurake warisan kulawarga Astor saka Fifth Avenue ing New York nganti Lingkaran 5 Amman, St. Regis Amman kanthi lancar nyampurake canggih lan warisan saka hotel asli St. Regis ing New York kanthi budaya Baduy ing Yordania. Saiki, Layanan Butler sing misuwur, tradhisi lan ritual sing sugih bakal mbantu nuwuhake era kemewahan ing ibukota Yordania.

"Debut St. Regis ing Amman pancen dadi tonggak merek nalika terus berkembang ing tujuan sing paling digoleki ing saindenging jagad," ujare Lisa Holladay, Pemimpin Merek Global, St. Regis Hotels & Resorts. "Yordania minangka tujuan sing luar biasa sing wis suwe nggumunake para turis global kanthi tenagane sing luar biasa, nawakake campuran sejarah, budaya lan budaya sing padhang. Saka alamat paling apik ing kutha kasebut, St. Regis Amman nyedhiyakake tamu menyang gerbang menyang negara sing apik banget lan macem-macem, wiwit saka Amman sing rame nganti fazade emas mawar Petra sing apik lan sandhangan pasir Wadi Rum, kabeh nalika menehi pengalaman sing apik kanggo St. Regis wis dikenal. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov