Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Editorial Kenya Breaking News News wong Pengumuman Pers Rwanda Breaking News Tanzania Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Kabar Breaking Uganda Maneka Warta

Safaris ing Uganda? Operator tur mung 20/20 yaiku: Ayo Ayo Plancong

Safaris ing Uganda? Operator tur mung 20/20 yaiku: Ayo Ayo Plancong
h klompok ireng bali bwindi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Lelungan menyang Uganda, Tanzania, Kenya utawa Rwanda? Ayo Go Travel minangka bukti, ora kabeh Operator Tur Uganda dirancang kanthi padha. Menit sampeyan ngunjungi www.ugandaletsgotravel.com  sampeyan ngerti, sampeyan ora mung ndeleng portal web sing dirancang kanthi apik kanggo operator tur liyane. Sampeyan rumangsa ana sawijine konco perusahaan iki.

Kulawarga diduweni lan dioperasikake karo tim internasional saka Australia menyang Uganda, kantor pusat ing Uganda, kabeh sing ditindakake perusahaan iki luwih apik tinimbang sing paling apik. Safari kasebut asli, asli lan wakil saka Uganda. Iki kabukten kanthi jelas, komitmen lan partisipasi terus karo Inisiatif Pariwisata sing Bertanggung jawab karo Zona Pariwisata, dhukungan kanggo kegiyatan budaya sing nggawe komunitas lokal entuk manfaat pariwisata lan investasi ing Kendaraan Safari kanggo mesthekake yen kabeh pengunjung entuk perjalanan sing paling apik. nemu Uganda sing paling apik sing ditawakake.

Perusahaan 20/20, bisnis luwih saka 20 taun, kanthi 20 karyawan sing kabeh seneng karo tugas kasebut. Iki nambah kapercayan lan keluwesan operator tur kudu sukses ing lingkungan sing kompetitif.

Nggabungake program tur, safari, lan eksplorasi sing apik banget, uga ana hubungane karo komunitas, yaiku Ayo Ayo Lelungan sing dihormati, sukses lan dadi tren turis sejati kanggo Pariwisata ing Uganda, Kenya, Rwanda lan Tanzania

Ayo dadi operator tur sing ati-ati. Direktur pangurus Joan Kantu Else ujar: "Ing taun 1996, anak-anakku wis gedhe lan adoh ing sekolah, aku nggawe Let's Go Travel ing kantor sudhut cilik ing Kampala lan mbuwang kabeh barang sing ana kanggo ngembangake agensi perjalanan cilik iki kanthi mung 2 karyawan. Dina iki, Ayo Go Travel duwe luwih saka 20 karyawan lan wis ngembangake portofolio layanan kanggo nyakup paket tur lan pandhuan. Ing taun-taun pungkasan, bisnis kita wis fokus fokus ing Pariwisata sing Bertanggung jawab. ”

Safaris ing Uganda? Operator tur mung 20/20 yaiku: Ayo Ayo Plancong

kfnp njemput irung simpanse

Safaris ing Uganda? Operator tur mung 20/20 yaiku: Ayo Ayo Plancong

bangau pelati rawa rawa mambamba

Safaris ing Uganda? Operator tur mung 20/20 yaiku: Ayo Ayo Plancong

gajah ing murchison tiba

Let's Go Travel hasrat babagan Pariwisata sing Responsible. Pariwisata sing Bertanggung jawab kaya sing ditegesake ing kutha Cape ing taun 2002 ing KTT Sedunia kanggo Pembangunan Berkelanjutan nggawe papan sing luwih apik kanggo masarakat lan papan sing luwih apik. Pariwisata sing tanggung jawab mbutuhake operator, hotelier, pamrentah, warga lokal lan turis supaya tumindak supaya pariwisata luwih lestari.

Joan duwe pesen marang para klien: "Kita ngrungokake apa sing sampeyan karepake lan ngrancang safari kanthi ati-ati supaya cocog, digunakake miturut anggaran sampeyan, lan kanthi komitmen mutlak kanggo kualitas. Klien kita entuk bathi saka spesialis sing ngrancang safari ing saubenge, nuduhake sorot ing macem-macem cahya, lan ngenalake menyang papan lan pengalaman sing bisa dilalekake dening wong liya.

Ayo Ayo Lelungan minangka anggota bangga ing Dewan Pariwisata Afrika, lan anggota organisasi internasional kayata Pariwisata Uganda, IATA, ATTA, SITE, SKAL, UWA, BCD Travel, STA lan eTc

Ayo Ayo Plancong minangka anggota aktif ing klub Rotary lan direktur Anjelica Evans ngarep-arep nggawa nanas Nananda menyang KTT Rotary Dunia sing bakal teka ing Honolulu. Minangka dikonfirmasi dening Hawaii adhedhasar eTurboNews, nanas sejatine luwih legi ing Uganda. Anjelica asale saka Australia lan seneng omah karo pilihan, Uganda.

Safaris ing Uganda? Operator tur mung 20/20 yaiku: Ayo Ayo Plancong

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.