24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Education Warta Pamrentah Warta Industri Rapat rapat News Rusia Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Crimea lan UNWTO: Agenda sing didhelikake?

Didhelikake: Peran penting Crimea ing Majelis Umum UNWTO
russiaframework
ditulis dening Juergen T Steinmetz

UNWTO duwe aspek politik lan kontroversial nalika Republik Crimea kacathet ing kerangka Majelis Umum UNWTO ing St. Akeh media sing ora digatekake, kanthi sengaja ora dielingi para delegasi saka negara-negara Eropa kulon, tuan rumah Rusia kasebut banter lan jelas kanthi dhukungan kanggo Republik Crimea sing paling enom. Krimea dijupuk saka Ukraina lan umume negara-negara kulon nganggep wilayah kasebut minangka bagean saka Ukraina.

Ing tanggal 11-12 September, Pamrentah St. Petersburg, kanthi dhukungan saka Badan Pariwisata Federal, nganakake pameran Saint Travelburg Travel Hub, ing endi potensi pariwisata Republik Crimea uga ditampilake. Ing dina forum kasebut, jabatan Crimean dikunjungi dening Olga Golodets, Wakil Perdana Menteri Federasi Rusia, Zarina Doguzova, Kepala Badan Pariwisata Federal, lan Alexander Beglov, Pemangku Gubernur St. Petersburg.

Program khusus diatur ing Moskow tanggal 14 lan 15 September. Sajrone rong dina, sesi bisnis, rapat resmi, lan acara budaya dirawuhi para menteri, delegasi lan perwakilan sektor publik lan swasta negara-negara sing melu organisasi kasebut.

Sesi pleno, moderat dening Sofiko Shevardnadze, fokus ing pariwisata minangka bagean saka strategi pangembangan kutha global. Acara kasebut dirawuhi pimpinan UNWTO, Moskow, Railway Rusia, ahli Google, ahli internasional, uga Duta Besar UNWTO saka Rusia Vyacheslav Fetisov.

 

Majelis Umum UNWTO minangka puncak pariwisata paling gedhe ing saindenging jagad. Delegasi anggota reguler lan afiliasi, masing-masing diwakili dening ora luwih saka limang delegasi, uga pengamat, duwe akses menyang rapat pleno Majelis. Ing 2015, Majelis Umum PBB nganggo Agenda 2030 kanggo Pembangunan Berkelanjutan lan 17 Tujuan Pembangunan Berkelanjutan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.