Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan perdana Air Arabia mlebu ing Bandara Internasional Wina

Penerbangan perdana Air Arabia mlebu ing Bandara Internasional Wina
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Air Arabia, maskapai murah paling gedhe ing Timur Tengah lan Afrika Lor, saiki nawakake penerbangan langsung antara Sharjah lan Vienna.

Penerbangan enem jam tanpa mandheg menyang Wina, bakal dioperasikake kaping papat seminggu, dina Minggu, Rebo, Jumuah lan Setu, lan bakal ditambah menyang layanan penerbangan saben dinane pertengahan Desember.

Adel Al Ali, Chief Executive Officer Group Air Arabia lan Julian Jäger, CEO gabungan lan COO Bandara Wina resmi meresmekake rute anyar dina iki ing sawijining konferensi pers ing Wina.

Ngomentari peluncuran rute kasebut, Adel Ali Ali ujar: "Kita seneng miwiti penerbangan langsung sing nyambungake Sharjah lan Wina. Layanan anyar iki bakal nyedhiyakake para pelanggan ing UEA lan Austria kanthi kesempatan sing apik kanggo nemokake kaendahan kaloro negara kasebut nalika ngrasakake tawaran rega-kanggo-dhuwit kanggo Air Arabia. Kita matur nuwun kanthi sanget dhukungan marang Bandara Internasional Wina lan ngarep-arep bisa kerja bareng jangka panjang. ”

"Ing taun-taun pungkasan, kita wis ndeleng akeh turis saka UEA lan Wina minangka tujuan populer ing antarane para turis Arab. Kutha Wina entuk manfaat banget saka sambungan penerbangan langsung anyar Air Arabia menyang Bandara Wina. Kita wis nyathet udakara 13% tumrap penerbangan ing Timur Tengah wiwit wiwitan taun. Kita ngarep-arep bisa nampani luwih akeh pengunjung saka Timur Tengah menyang kutha sing apik iki. Salajengipun, penumpang saka Wina bakal ngunjungi lan njelajah keragaman budaya ing UEA, kanthi layanan penerbangan anyar saka Sharjah ", ujar Julian Jäger, CEO Gabungan lan COO Bandara Wina.

Wina, ibukutha Austria, minangka permata bersejarah lan budaya. Saka museum immersive, istana lan istana sing megah nganti galeri seni lan festival kanggo kabeh indera - bisa ngalami macem-macem budaya Austria ing Wina. Diarani minangka Kutha musik, Wina wis pirang-pirang atus taun digandhengake karo musik, lan dadi jenius musik ing kabeh jaman kayata Mozart, Beethoven, Schubert lan Johann Strauss. Wis cedhak ing pinggir Danube, misuwur amarga pagelaran opera, acara budaya, arsitektur barok, budaya omah kopi lan adegan epicurean sing padhang.

Air Arabia wis nawakake penerbangan langsung menyang Wina saka hub ing Maroko wiwit Oktober 2018. Saiki ngoperake penerbangan menyang luwih saka 170 rute ing saindenging jagad saka patang hub sing ana ing Timur Tengah lan Afrika Lor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov