Antigua & Barbuda Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Pamrentah Warta Industri Rapat News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

CEO Royal Caribbean saiki ing forum pandangan pariwisata Karibia CTO

CEO Royal Caribbean saiki ing forum pandangan pariwisata Karibia CTO
RCL CEO Michael Bayley
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah anggota saka Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) bakal duwe kesempatan unik kanggo lungguh langsung kanthi eksekutif ndhuwur merek pelayaran paling gedhe ing donya ing ijol-ijolan khusus sing diatur dening CTO ing Antigua lan Barbuda sasi sabanjure.

Michael Bayley, presiden lan CEO Royal Caribbean International (RCL), bakal melu para pembuat kebijakan pariwisata, pemasar, lan perwira senior liyane ing Forum Sektor Pariwisata Karibia ing Royalton Antigua Resort & Spa, Jumuah 4 Oktober.

Bayley, sing wis 30 taun gabung karo perusahaan kasebut, lan diangkat dadi presiden lan CEO ing Desember 2014, bakal menehi rencana, program lan kegiatan perusahaan pelayaran 2019/2020, lan bakal ngrembug karo pejabat pariwisata babagan tantangan lan kesempatan kanggo wilayah kasebut .

Sesi sing interaktif banget diatur dening CTO minangka platform diskusi antarane pamrentah anggota lan pimpinan industri pariwisata sing ngasilake bisnis ing wilayah kasebut. Iki mbukak kanggo anggota pamrentah CTO, kalebu, nanging ora winates kanggo menteri lan komisaris pariwisata, direktur pariwisata, kepala eksekutif organisasi manajemen tujuan, sekretaris permanen, penasihat lan spesialis lan perwira teknis.

Uga dijadwalake ing dina Jumuah 4 Oktober yaiku Kongres Pemuda Pariwisata Karibia, dene forum kasebut bakal didhisiki rapat bisnis CTO tanggal 2 lan 3 Oktober.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov