24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Bermuda Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Bermuda mbukak kanggo bisnis sawise Hurricane Humberto

Bermuda mbukak kanggo bisnis sawise Hurricane Humberto
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wingi bengi Hurricane Humberto, badai kategori 3, liwat udakara 75 mil ing sisih lor Bermuda, menehi pulau iki dosis angin lan udan sing sehat. Nanging wong-wong Bermuda duwe akeh pengalaman kanggo ngatasi kedadeyan cuaca kaya mengkene - kasunyatane pengalaman luwih saka patang abad. Akibate, kerusakan minimal, proses pembersihan isih ana, lan pulau iki mbukak kanggo bisnis.

Bandara Internasional LF Wade (BDA), uga dalan gedhe (dalan utama sing nyedhiyakake bandara), saiki dibuka awan saiki. Kabeh Pusat Layanan Pengunjung Bermuda bakal dibukak maneh ing dina Jumuah, lan layanan feri ing saindenging pulau kasebut uga bakal dibalekake dina Jumuah.

Kajaba iku, kabeh properti hotel ing Bermuda operasional lan siap nyambut tamu. Kanggo pengunjung sing rencana diowahi dening badai, jaminan pesenan Asosiasi Hotel Bermuda ngidini tamu ngowahi reservasi hotel tanpa dendha. Goleki rincian liyane babagan jaminan.

"Nalika bandara dibukak maneh, reresik wis rampung, lan karusakane minimal, Bermuda siyap nyambut tamu lan klompok sing wis dipesen kanggo dikunjungi akhir minggu iki lan sateruse, uga inspirasi kanggo nggawe langit biru saiki lan suhu sing sampurna ing kene, ”ujare Kevin Dallas, CEO Otoritas Pariwisata Bermuda.

Yen sampeyan teka ing Bermuda nalika musim gugur, nalika suhu anget, sampeyan bakal nemoni sawetara kegiatan luar ruangan sing paling apik ing tengah Atlantik, masakan sing enak, lan acara unik.

• Musim Lobster Spiny: Saka wulan September nganti Maret, temokake panganan khas Bermuda sing asli. Lobster spiny minangka pengalaman panganan laut sing enak tenan.

• Rasa Bermuda (11-13 Oktober): Penyayang panganan lan anggur ora bakal kliwat nglampahi extravaganza tahunan, sing nampilake rasa anggur, tur mlaku-mlaku, kompetisi koki telung dina lan festival panganan sedina mupangat sing akeh ing kutha saka restoran Hamilton.

• Kejuaraan Bermuda (31 Oktober - 3 Nov): Acara resmi PGA TOUR ing Port Royal Golf Course sing misuwur ing Bermuda, menehi latar banyu biru sing bening lan ijo sing apik banget. Bakal televisi ing internasional ing Saluran Golf.

• Rugby Dunia Klasik (2-9 Nov): Sawetara atlit rugbi paling gedhe ing donya teka ing Bermuda kanggo acara sing narik kawigaten para penggemar olahraga kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov