24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Hotel & Resor Myanmar Breaking News News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Centara lan KMA Group Mlebu HMA kanggo Resor Myanmar Anyar

Centara lan KMA Group Mlebu HMA kanggo Resor Myanmar Anyar
ditulis dening editor

Hotel Resor Centara, Operator hotel terkemuka Thailand, lan KMA Group, anak perusahaan Grup Perusahaan Kaung Myanmar Aung (KMA), mlebu Perjanjian Manajemen Hotel (HMA) ing Bangkok kanggo manajemen hotel anyar ing Myanmar duweke KMA. Properti kasebut, dununge ing salah sawijining tujuan wisata paling populer ing negara kasebut, bakal dijenengi ulang lan dikelola nganggo merek Centara wiwit taun iki.

Tombol 95 Centara KMA Resort Inle Lake, sing dununge ing pinggir Danau Inle ing tengah Myanmar, dijadwalake bakal mbukak nalika kuartal kaping papat taun 2019.

Kita seneng banget bisa maju ing kemitraan karo KMA Hotels, salah sawijining perusahaan perhotelan utama ing Myanmar, "jarene Thirayuth Chirathivat, Kepala Eksekutif Centara Hotels & Resorts. "Kesepakatan iki ngidini Centara nggawe pijakan sing penting ing negara sing duwe potensi pertumbuhan pariwisata, lan kerja sama karo tim manajemen sing akeh pengalaman ing KMA."

Grup Perusahaan KMA minangka perusahaan swasta sing didegake lan dipimpin dening Ketua U Khin Maung Aye, Ketua CB Bank. Grup kasebut ngemot 15 entitas perusahaan sing beroperasi ing macem-macem industri.

"Kita seneng banget duwe merek Centara lan keahlian manajemen internasional sing apik ing properti resort anyar kasebut," jarene Khin Maung Aye, Ketua Grup KMA. "Aku yakin manawa anané Centara ing Myanmar bakal nyumbang kanggo nyadari potensi negara kanggo tuwuhing pariwisata kanthi tetep sukses ing bisnis hotel lan pariwisata KMA."

Centara mlebu MOU karo KMA awal taun iki kanggo manajemen enem hotel lan resort ing Myanmar. Kesepakatan manajemen anyar iki nggambarake rampunge kesepakatan kanggo properti kasebut kanthi properti liyane sing bakal diterusake kanthi cepet.

Myanmar minangka negara paling gedhe nomer loro ing Asia Tenggara lan duwe salah sawijining ekonomi paling cepet ing wilayah kasebut. Tingkat pertumbuhan pariwisata Myanmar sing diprakirake 8.5% saben taun nganti taun 2025 ndadekake negara kasebut dadi puncak pasar pariwisata paling cepet ing donya.

Penambahan properti Myanmar anyar minangka bukti luwih lanjut babagan strategi ekspansi Centara, lan kombinasi keahlian Centara lan penguasaan pangembangan KMA Group mesthine bakal ningkatake sektor perhotelan Myanmar.

Centara lan KMA Group Mlebu HMA kanggo Resor Myanmar Anyar Centara lan KMA Group Mlebu HMA kanggo Resor Myanmar Anyar

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.