Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Prancis Investments News Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Turkmenistan Maneka Warta

Maskapai penerbangan Turkmenistan nduwe urutan kaping pisanan karo Airbus

Maskapai penerbangan Turkmenistan nduwe urutan kaping pisanan karo Airbus
Maskapai penerbangan Turkmenistan nduwe urutan kaping pisanan karo Airbus
ditulis dening Harry S. Johnson

Turkmenistan Airlines dadi pelanggan Airbus anyar kanthi rong pesawat A330-200

Print Friendly, PDF & Email

Turkmenistan Airlines wis milih supaya pesawat dikonversi penumpang penumpang A330-200 (P2F) dadi pelanggan Airbus anyar. Pesenan kasebut minangka kaping pisanan pesawat Airbus didol ing Turkmenistan. A330-200P2F bakal ngaktifake maskapai kasebut kanggo luwih maju lan nambah jaringan rute kargo internasional. Pengiriman pesawat direncanakake ing taun 2022, nggawe Turkmenistan Airlines dadi operator pertama jinis iki ing Asia Tengah.

Program konversi penumpang pesawat A330 diluncurake ing taun 2012 sing ngasilake prototipe A330P2F pungkasan taun 2017. Program A330P2F minangka kolaborasi antarane ST Engineering Aerospace, Airbus lan patungan Elbe Flugzeugwerke GmbH (EFW). ST Engineering duwe program lan pimpinan teknis kanggo fase pangembangan rekayasa, dene EFW minangka sing duwe lan nduweni kabeh Sertifikat Tipe Tambahan (STC) kanggo program konversi Airbus saiki kalebu kanggo A330P2F lan nuntun tahap industrialisasi lan pemasaran kanggo program kasebut. Airbus nyumbang kanggo program kasebut kanthi data pabrikan lan dhukungan sertifikasi.

Program A330P2F duwe rong jinis - A330-200P2F lan A330-300P2F. A330-200P2F minangka solusi optimal kanggo kargo Kapadhetan sing luwih dhuwur lan kinerja jarak sing luwih dawa. Pesawat kasebut bisa nggawa nganti 61 ton bobote nganti luwih saka 7700 km, nawakake volume kargo luwih akeh lan biaya per-ton luwih murah tinimbang jinis pesawat kargo liyane sing kasedhiya kanthi kisaran sing padha. Kajaba iku, pesawat kasebut nggabungake teknologi canggih, kalebu kontrol fly-by-wire, nawakake kanggo maskapai tambahan keuntungan operasional lan ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.