Airlines Warta Breaking Austria aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Maskapai Lufthansa Group nyetel persyaratan topeng

Maskapai Lufthansa Group nyetel persyaratan topeng
Maskapai Lufthansa Group nyetel persyaratan topeng
ditulis dening Harry S. Johnson

Maskapai Grup Lufthansa wis ngenalake syarat supaya nganggo topeng irung tutuk ing pesawat nalika Mei taun lalu

Print Friendly, PDF & Email

Maskapai Lufthansa Group ngenalake syarat supaya nganggo topeng protèktif medis nalika mabur menyang lan Jerman. Aturan kasebut berlaku wiwit tanggal 1 Februari. Saka tanggal kasebut, para penumpang diwajibake nganggo topeng bedah utawa topeng FFP2 utawa topeng kanthi standar KN95 / N95 nalika mlebu, pesawat lan nalika ninggalake pesawat kasebut. Topeng saben dina banjur ora diidini maneh.

Maskapai penerbangan ing Klompok Lufthansa wis ngenalake syarat supaya nganggo topeng irung tutuk ing pesawat nalika Mei taun kepungkur, dadi salah sawijining pionir ing saindenging jagad. Kanthi ngatur peraturan kasebut, Grup Lufthansa saiki njupuk resolusi sing diwenehake dening pamrentah federal lan negara bagian ing Jerman tanggal 19 Januari. Iki tegese aturan seragam ditrapake ing kabeh rantai perjalanan.

Supaya penumpang bisa adaptasi karo aturan anyar ing wektu sing tepat, dheweke bakal dilaporake liwat email lan situs web maskapai lan saluran media sosial.

Kaya sadurunge, pengecualian kewajiban nyandhang tutuk irung sajrone penerbangan amarga alasan medis mung bisa ditindakake yen sertifikat medis diterbitake ing formulir sing diwenehake dening Lufthansa lan sing negatif Covid-19 tes kasedhiya sing ora luwih saka 48 jam nalika dijadwal wiwitan lelungan.

Umumé, infeksi ing kapal ora bisa ditindakake. Kabeh pesawat Grup Lufthansa dilengkapi saringan udara kanthi kualitas paling dhuwur, sing njamin kualitas udara padha karo sing ana ing teater operasi. Kajaba iku, udhara sirkulasi vertikal tinimbang disebar ing kabin.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.