Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Investments rapat News tanggung jawab News Wire Plancongan Maneka Warta

Afrika Travel Times ngumumake jeneng Nominasi Penghargaan 2019

Pilih basa sampeyan
penghargaan ngundang
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wektu Plancongan Afrika, Majalah wisata lan pariwisata saben wulan ing Afrika Kulon lan dadi anggota saka Dewan Pariwisata Afrika wis ngumumake jeneng Nominasi Nominasi 2019, sing ditagih dina Minggu, 20 Oktober ing Movenpick Ambassador Hotel bergengsi, Accra, Ghana.

Kajaba iku, acara ing taun iki bakal menehi Baginda, Odeneho Kwafo Akoto III Akwamumanhene ngladeni upacara kasebut minangka bapak dina kasebut.

Miturut Lucky George, Penerbit / Editor publikasi kasebut, penghargaan taunan, sing diwiwiti enem taun kepungkur, yaiku kanggo ngakoni 'keunggulan' ing sektor pariwisata lan pariwisata ing Nigeria, Afrika Kulon lan liya-liyane.

George ngumumake manawa upacara penghargaan taun iki wis njupuk dimensi anyar amarga minat saka para pemain utama ing sektor kasebut.

Dheweke uga ujar manawa kajaba ana individu, para pemenang uga muncul saka macem-macem industri kalebu, keramahan, maskapai penerbangan, nasional / negara bagian lan agensi pariwisata.

Ing kategori maskapai yaiku: [Internasional]; Airlines Ethiopian, sing paling apik kanggo Afrika; Kenya Airways minangka 'Carriers Nasional Paling Dhukungan' kanggo promosi efektif merek Pariwisata Kenya; Arik Air ngrebut Merek Maskapai sing Paling Dikenal [Nigeria] lan Air Africa World Airlines, maskapai konektivitas paling dipercaya / paling apik [Afrika Barat].

Ing Kategori Perhotelan, pemenang Afrika Kulon yaiku; Hotel Movenpick Ambassador, [Afrika Kulon]; Resor Royal Senchi, Resor Nomer Siji [Afrika Kulon]; Tang Palace Hotel, Hotel Pengalaman Makan Paling Apik [Afrika Kulon]; Zaina Lodge, fasilitas Safari paling apik lan Utusan Abuja, fasilitas sing paling modern lan ramah lingkungan ing Afrika Kulon.

Uga, ing kategori pamrentah / agensi, Negara Bagian Akwa Ibom, Tujuan Pariwisata Olahraga Top [Afrika Barat]; Kali Rivers, Pamrentah sing Paling Dhukungan kanggo Ndhukung Fasilitas Pariwisata [Nigeria]; Otoritas Pariwisata Ghana, Agensi Pariwisata Paling Aktif, Afrika Kulon, uga Pariwisata Afrika Selatan, 'Badan Pariwisata Pemasaran Nasional Paling Efektif' [Afrika] kanggo taun kapindho; uga Menteri Pariwisata, Seni & Budaya Ghana minangka Paling Aktif ing Afrika kulon.

Bejo Onoriode George

Kaagungan kerajaan odeneho kwafo akoto iii akwamumanhene

Ing kategori Ghana, sing menang yaiku: Labadi Hotel, Hotel Bintang 5 / Umur Panjang Umur; Hotel Lembah Peduase, Bintang 4 ing Taun; Bupati Afrika, Hotel Bintang 3 ing Taun / Hotel Asli Authentic; Villa Monticello, Hotel butik ing Taun; Maaha Beach Resort, Paling apik ing Ghana; Hotel Accra City, Hotel Hijau ing Taun iki; Kwarleyz Residence, Apartemen Paling Apik; Lou Moon Lodge, Best Eco-Lodge lan Golden Tulip Accra Hotel sing muncul 'Pengalaman Makan Terbaik ing Ghana'.

Pemenang liyane yaiku: Dewan Nasional Seni lan Budaya Nasional [NCAC] Nigeria, Agensi budaya Paling Aktif ing Afrika Kulon; Gambia, Tujuan Paling Dikunjungi ing Afrika Kulon; YOKS Nyewa Mobil, Ghana, Paling Apik ing Afrika Kulon; Bernard Bankole, Presiden Asosiasi Paling Aktif, Afrika Kulon; Asosiasi Perjalanan Nasional Nigeria [NANTA], Asosiasi Paling Aktif lan Ibu Susan Akporiaye, Wanita Paling Aktif ing Pariwisata, Afrika Kulon.

Uga kanggo pakurmatan, Seth Yeboah Ocran, Pendhiri / Chief Executive Officer, YOKS Investments Limited, Ghana; Kepala David Nana Anim, mantan Presiden, Federasi Pariwisata Ghana [GHATOF]; Asosiasi Wanita Bisnis ing Pariwisata lan Wanita ing Pariwisata.

Menehi wawasan babagan Kratoning Kerajaan sing ana ing acara kasebut, George ujar, "Mulia setuju kanggo ngurmati kita karo ngarsane ora ana apa-apa, nanging berkah lan demonstrasi sing jelas babagan kekarepane kanggo uga ningkatake Kerajaan legendaris lan kuat minangka sing disenengi tujuan sejarah lan budaya ing Ghana ”.

Acara kasebut bakal dipimpin bareng karo Kepala Sam Alabi, Ketua, Dewan Pengawas, Federasi Asosiasi Pariwisata Nigeria [FTAN] lan Pak Herbert Acquaye, mantan Presiden, Asosiasi Hotel Ghana [GHA].

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.