Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Bartlett: Jamaika ningkatake kapasitas uji coba COVID-19 kanggo memenuhi permintaan

Menteri Bartlett: Jamaika ningkatake kapasitas uji coba COVID-19 kanggo memenuhi permintaan
Menteri Bartlett: Jamaika ningkatake kapasitas uji coba COVID-19 kanggo memenuhi permintaan
ditulis dening Harry S. Johnson

Kabeh pengunjung sing teka ing Jamaika bisa ngakses pengaturan uji coba sing disetujoni supaya bisa memenuhi syarat negara masing-masing kanggo mlebu maneh

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata, Edmund Bartlett ngumumake manawa Jamaika nambah prasarana pengujian COVID-19 kanggo memenuhi permintaan tes kasebut, didhukung dening syarat lelungan anyar ing pasar sumber pariwisata utama.

"Jamaika saiki wis siyap banget. Kita wis ngembangake prasarana kanggo ngamanake jumlah agen pengujian lan / utawa supaya metode uji coba virus sing disetujoni pejabat berwenang. Dadi, kabeh pengunjung sing teka ing Jamaika bisa ngakses pengaturan uji coba sing disetujoni supaya bisa memenuhi persyaratan negarane masing-masing kanggo mlebu maneh, "ujare Menteri Bartlett.

Iki miturut prentah anyar Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC), sing mbutuhake bukti asil tes COVID-19 negatif kanggo penumpang maskapai sing lelungan menyang Amerika Serikat. Persyaratan sing padha sadurunge diwenehake dening pamrentah Kanada lan Inggris, sing mbutuhake kabeh wong sing mabur menyang negara kasebut nampilake asil tes negatif kanggo nggampangake mlebu utawa ngindhari karantina diri.

Menteri negesake manawa perbaikan kerangka pengujian didhukung dening pasukan tugas khusus sing dikembangake anyar kanggo ngetrapake upaya kanggo nambah kapasitas uji COVID-19 Jamaika. Klompok kasebut uga wis nggawe sistem sing bakal nggawe proses luwih gampang kanggo pengunjung.

"Pasukan tugas wis nindakake akeh tugas. Sing kalebu langkah-langkah kanggo ngevaluasi lan nemtokake kapasitas kanggo nanggapi kebutuhan tes kabeh pengunjung sing bakal bali menyang negarane lan aku seneng ujar manawa karya kasebut wis rampung. Kita bisa nglaporake kanthi positif manawa laboratorium kabeh wis terakreditasi lan sumber daya, "ujare Menteri.

"Kita uga wis nggawe rong pengaturan redundansi. Dununge ana ing situs sing cedhak karo bandara internasional ing Montego Bay lan Kingston, "ujare Menteri Bartlett.

Fasilitas tes uga kasedhiya ing kabeh hotel utama ing negara kasebut lan pengaturan transportasi wis siyap kanggo nggampangake obahe pengunjung menyang pusat pengujian sing paling cedhak, yen ora kasedhiya ing properti. Pengunjung uga duwe pilihan kanggo mbayar tes sadurunge teka ing fasilitas kasebut.

Menteri kasebut uga nuduhake yen ana kabijakan kanggo para pengunjung sing positif positif sadurunge budhal saka pulau kasebut. "Kanggo pengunjung sing positif tes, kita duwe program perawatan positif sing lagi disusun. Hotel-hotel kasebut bakal dadi responden pertama kanthi ngidini para tamu tetep properti ing wilayah sing ditemtokake sajrone periode kasebut, utamane yen asimtomatik, kanggo memenuhi persyaratan supaya bisa mulih, ”jarene.

Menteri uga nerangake manawa syarat lelungan sing anyar pancen abot. "Syarat-syarat anyar kasebut tantangan banget lan kita wis ora bisa nganggu protokol sing ana. Sing anyar mung nambah beban kasebut. Ngilangi biaya lan nyuda volume, lan bakal nyebabake implikasi babagan sawetara entitas. Nanging, sing ora kena pengaruh yaiku kualitas lan level pengalaman dhuwur sing ditawakake Jamaika. Kita isih dadi tujuan paling apik kanggo dikunjungi, "jarene Menteri.

Pasukan tugas khusus dipimpin dening Menteri Bartlett lan kalebu Presiden Asosiasi Hotel lan Pariwisata (JHTA) Jamaica, Clifton Reader; Wakil Presiden Pertama Hotel dan Pariwisata Karibia (CHTA) lan mantan Presiden JHTA, Nicola Madden-Greig; Ketua Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Ian Dear; Wakil Ketua Grup Sandal lan Ketua Dewan Jaringan Hubungan Pariwisata, Adam Stewart; Direktur Eksekutif Petualangan Chukka Karibia lan Ketua tim manajemen koridor sing tangguh COVID-19, John Byles; lan Penasihat Senior lan Strategis ing Kementerian Pariwisata, Delano Seiveright.

Pasukan tugas iki kerja bareng karo Kementerian Kesehatan lan Kesehatan lan para pemangku kepentingan pariwisata, ing sektor publik lan swasta.

Pengunjung dianjurake kanggo mriksa situs web Dewan Pariwisata Jamaika (www.visitjamaica.com) uga situs web Kementerian Kesehatan lan Kesehatan (www.moh.gov.jm) kanggo nganyari babagan pengaturan pangujian lan fasilitas uji coba sing disetujoni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.