24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Warta Pecah Puerto Rico Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Trinidad lan Tobago Warta Breaking Kepulauan Virgin AS Maneka Warta

Topan Karen sabanjure ngancam Karibia

Saiki Karen dadi Badai Tropis kanthi kabeh bahan sing dadi Topan anothr. Watch wis ditanggepi kanggo Kepulauan Virgin AS lan Puerto Rico, kalebu Vieques lan Culebra. Pamrentah Antigua lan Barbuda nerbitake Watch Storm Tropis kanggo Kepulauan Virgin Inggris. Ringkesan Watches lan WARNING KANGGO: Peringatan Badai Tropis ditrapake kanggo ... * Trinidad lan Tobago * Grenada lan katergantungan * St. Vincent lan Grenadine Watch Storm Tropis ditrapake kanggo ... * Kepulauan Virgin AS * Puerto Rico, kalebu Vieques lan Culebra * Kepulauan Virgin Inggris Peringatan Badai Tropis tegese kahanan badai tropis samesthine ing area peringatan kasebut. Jam Badai Tropis tegese kahanan badai tropis bisa ditindakake ing area jam tangan, umume sajrone 48 jam. Minat liya ing Antillen Kurang kudu ngawasi kemajuan Karen. Jam 1100 AM AST (1500 UTC), pusat Badai Tropis Karen dununge cedhak garis lintang 12.5 Lor, bujur 61.7 Kulon. Karen pindhah menyang sisih kulon kulon-kulon cedhak 13 mph (20 km / jam) lan gerakan umum iki diarepake bakal terus dina iki. Nguripake arah mangulon-mangetan diprediksi bakal dino Senin, banjur diolehake menyang sisih lor dina Selasa. Ing trek ramalan, tengah Karen bakal pindhah adoh saka Kepulauan Windward mengko dina iki, banjur ngliwati Laut Karibia wétan bengi iki lan Senin. Dina Selasa, Karen dijangka nyedhaki Puerto Rico lan Kepulauan Virgin. Angin maksimum sing tetep cedhak 40 mph (65 km / jam) kanthi angin luwih gedhe. Kurang owah-owahan kekuwatan diramal sajrone 48 jam sabanjure. Angin pasukan badai tropis tekan njaba nganti 105 mil (165 km), utamane ing squalls ing sisih wétan tengah. Perkiraan tekanan tengah minimal yaiku 1006 mb (29.71 inci). BAHAN sing mengaruhi LAND -------------------- ANGIN: Kondisi badai tropis samesthine ing area peringatan nganti awan utawa sore iki. Kondisi badai tropis bisa ditindakake ing wilayah nonton wiwit dina Selasa. RAINFALL: Karen dikarepake bisa ngasilake akumulasi curah udan ing ngisor iki nganti dina Rebo: Kepulauan Windward ... 3 nganti 6 inci, terisolasi 8 inci. Puerto Rico lan Kepulauan Virgin ... 2 nganti 4 inci, diisolasi 6 inci. Pulo Leeward ... 1 nganti 3 inci, diisolasi 5 inci. Venezuela lan Barbados sisih wétan kidul ... 1 nganti 3 inci. Hujan iki bisa nyebabake banjir bandhang lan lumpur, utamane ing wilayah pegunungan.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.