Warta Breaking Travel Breaking News Vietnam Cruising Investments News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kaisar Cruises sing dipikolehi dening Lux Group adhedhasar Hanoi

Kaisar Cruises sing dipikolehi dening Lux Group adhedhasar Hanoi
liga 3 5
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Grup Lux sing berbasis ing Hanoi wis entuk bintang lima, kalebu kabeh Kaisar Cruises, nambah portofolio perusahaan lelungan lan keramahan sing kalebu DMC Luxury Travel and Heritage Cruises. Ing sawijining pernyataan, presiden Grup Lux, Pham Ha ujar manawa perusahaan kasebut "bakal nggedhekake portofolio kapal cilik mewah lan pelayaran ekspedisi menyang tujuan pelayaran anyar" sawise akuisisi kasebut.

Sanalika, perusahaan kasebut duwe GM anyar. "Luwih saka 16 taun ing industri pelayaran, kapercayan ing babagan sukses bisa dibandhingake karo angin nalika kita lelayaran, supaya bisa maju kanthi lancar kanthi cepet supaya kita bisa nikmati perjalanan nanging ora bakal lali tujuwane. Kanggoku, perjalanan mesthi luwih penting tinimbang sing dituju. Motivasi saya tetep yaiku nindakake luwih akeh lan kerja luwih raket karo tim lan nuduhake semangat kanggo terus maju. " Nguyen Ngoc Quang, GM Kaisar Cruises sing anyar.

Kaisar Cruises nduwe armada loro kapal sing beroperasi ing Teluk Nha Trang lan Bai Tu Long, teluk lan pantai paling apik ing Vietnam. Kaisar Cruises Nha Trang nawakake 40 kursi kanggo charter sing dijadwalake lan pribadi kanggo plancongan awan lan plancongan nedha bengi koktail sore. Perusahaan iki uga nyedhiyakake layanan boat speed kanggo ngulandara utama ing Teluk Nha Trang lan wilayah sekitar.

Kapal mewah kasebut layar adoh ing keajaiban alam Bai Bay Long Bay, sawijining wilayah sing legenda. Onboard, mung 16 penumpang ing 8 kabin sing kebak seneng duwe balkon pribadi, pemandangan samodra saka endi wae, lan layanan pelayan pribadi. Armada Kaisar Cruises dirancang kanggo dadi papan perlindungan kanggo mesthekake yen saben wayah penting kanggo tamu ing Teluk Halong, sing kudu dideleng ing dhaptar kabeh wong sing plancong menyang Vietnam. Mula, Emperor Cruises dadi operator pelayaran sing menang.

Kapal pesiar rangkepan rangkuman bintang lima pertama ing Vietnam, Kaisar Cruises dipilih dadi pakurmatan paling bergengsi ing Penghargaan Pandhuan tahunan 2019 kanggo kinerja sing apik banget sajrone patang taun berturut-turut. Guide Awards minangka acara taunan sing diatur dening Vietnam Economic Times kanggo ngrayakake produk lan layanan paling apik ing sektor pariwisata lan perhotelan Vietnam. Taun iki dadi ulang taune sing kaping 20 lan upacara penghargaan, ngurmati prestasi apik ing industri pariwisata ing taun 2018/19, sing bakal ditindakake tanggal 26 September 2018 ing Resor Flamingo Dai Lai.

Pemenang penghargaan kasebut wiwitane ditunjuk dening para pamiarsa babagan gaya urip lan majalah mewah, kanthi dhaptar paling ora diwenehake menyang dewan eksekutif Pandhuan, sawijining publikasi Vietnam Economic Times, adhedhasar kriteria kayata kualitas infrastruktur lan layanan, kesadaran lingkungan lan kontribusi kanggo sektor kasebut. Wisata, hotel, restoran, lan ahli blanja dijaluk ngrewangi dewan nggawe keputusan.

"Minangka pelayaran bintang lima pertama ing Vietnam, kabeh tim lan aku seneng banget nampa penghargaan industri lelungan bergengsi kasebut minangka garis pelayaran mewah mewah ing Vietnam, sing bakal nyengkuyung tim kita menyang keunggulan sing luwih gedhe," ujare Quang. .

"Pelayaran yaiku babagan papan, pengalaman, lan kenangan lan kita pancen setya nyedhiyakake pengalaman asli lan unik kanggo para tamu. Kita bakal nggawe kapal pesiar liyane ing Nha Trang lan Kepulauan Phu Quoc, kanthi 100 kursi kanggo plancongan awan, lan uga ngluncurake kapal Kaisar Cruises sewengi anyar ing Cat Ba Archipelago, kanthi 32 kabin en suite. Iki bakal nggawa armada dadi lima saka total porsi udakara 500 tamu saben dina. " Ujare Pham Ha.

Diluncurake ing taun 2020, kapal Kaisar Cruises sing duwe 48 tamu minangka kapal mewah lan kapal pesiar laut sing dirancang kanthi arsitektur, kanthi itinerari khas 1-3 wengi ing sekitar Kepulauan Cat Ba ing Teluk Tonkin. Sarana fasilitase kalebu spa, kolam renang ruangan, lan 24 suite kanthi windows gedhe sing nduwe pemandangan segara sing ora ana tandhingane, kapal bintang lima nomer loro sing nomer loro, kanthi layanan butler lan transfer limusin.

Pengalaman pelayaran anyar bakal cocog kanggo lelungan maneh menyang Nusantara Cat Ba, sing golek sing beda, eksotis lan ora umum. Pengalaman plancongan mewah mewah iki paling disaranake kanggo para plancongan plancongan, petualang mewah, bulan madu, kulawarga, wisatawan khusus, pecinta seni, pecinta alam, wisatawan aktif, fotografer, klompok kanca, VIP lan selebriti. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.