Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News wong Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dusit Thani Maldives nunjuk Manajer Umum Jerman

Pilih basa sampeyan
upacara penyerahan kunci gm s
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dusit International ditunjuk  Pak Thomas Weber  minangka General Manager Dusit Thani Maldives sing anyar.

Pak Weber nggawa luwih saka 25 taun pengalaman internasional dadi hotel pramuka lan operasional kanggo merek kayata Sun International, Hilton, Mövenpick, lan The Leela. Sajrone karir, dheweke kerja ing pitung negara, kayata Hong Kong, Afrika Selatan, Arab Saudi, India, Kenya, Swiss, lan Maladewa. Dheweke miwiti jabatan manajemen minangka Manajer Pangan lan Minuman lan ngupayakake dadi Asisten Manajer Eksekutif, Manajer Umum, lan Manajer Umum Regional.

Sadurunge gabung karo Dusit International, dhèwèké nyekel jabatan Manajer Umum Regional Maldives kanggo Diamonds Thudufushi Resort bintang lima lan Resort Athuruga, kalorone kalebu Grup Perhotelan Planhotel. Dheweke uga melu prasmanan Sandies Bathala, sawijining resor anyar kanthi 70 kamar lan villa jembar.

Sajrone karir, dheweke njabat dadi General Manager Mövenpick Resort Al Nawras, Jeddah, Arab Saudi; Mövenpick Hotel & Spa, Bangalore India; lan Oberwaid Kurhotel & Privatklinik, St Gallen Switzerland, lan liya-liyane.

Dusit minangka klompok hotel sing adhedhasar ing Thailand

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.