Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hongaria News Warta Breaking Polandia Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Budapest entuk Seoul akeh

Bandara Budapest entuk Seoul akeh
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanthi jumlah pengunjung Korea kaping papat sajrone patang taun kepungkur, Bandara Budapest lan LOT Polish Airlines makarya bareng-bareng nyengkuyung hubungan anyar wingi antarane ibukota Hongaria lan bandara paling gedhe ing Korea Selatan - Seoul Incheon. Sambutan luwih saka 100,000 pengunjung saka Korea saben taun, Budapest mengeti tekane layanan LOT kaping telu saben minggu. Ekspansi paling anyar iki minangka pangembangan sing signifikan ing hubungan bandara karo Timur.

Ngomentari peluncuran kasebut, Dr. Rolf Schnitzler, CEO, Bandara Budapest ujar: "Kanthi dhukungan saka Menteri Luar Negeri lan Perdagangan, lan hubungan sing kuat karo LOT Polish Airlines, kita wis njamin hubungan bisnis lan santai ing pasar penting iki. . Kebutuhan sambungan saka Budapest menyang Timur terus berkembang lan iki minangka langkah penting sabanjure kanggo komitmen kanggo memenuhi permintaan lan ngladeni kebutuhan para pelanggan. ”

Kanthi investasi saka Korea menyang Hongaria luwih saka $ 1.2 milyar ing taun iki, operator layanan lengkap Budapest Airport sing saiki tuwuh saiki bakal nduwe pengaruh penting kanggo tuwuhing hubungan ekonomi ing antarane rong negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov