Breaking Grenada News Plancongan Bisnis Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Asosiasi Hotel & Pariwisata Grenada ngumumake Presiden anyar

Pilih basa sampeyan
leo
Asosiasi Hotel & Pariwisata Grenada

Presiden Asosiasi Hotel & Pariwisata Grenada sing anyar njupuk alih wektu sing angel ing sektor pariwisata. Dheweke lan Dewan GHTA lan komite wis setya ngupayakake ngobati apa sing wis rusak dening pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

Asosiasi Hotel & Pariwisata Grenada ngumumake manawa Leo Garbutt saka kulawarga Calabash Luxury Boutique Hotel dipilih dadi Presiden GHTA dening kanca-kancane.

Kanthi luwih saka 30 taun pengalaman ing Industri pariwisata Grenada lan nindakake kalungguhan kepemimpinan sadurunge ing GHTA lan Asosiasi Pariwisata Hotel & Pariwisata Karibia (CHTA), Leo njupuk peran iki ing wektu sing angel banget kanggo sektor pariwisata. Leo lan dewan & komite GHTA bakal kerja kanthi rajin lan hormat kanggo ngobati industri sing lara amarga pandemi COVID-19, sing bakal nyebabake tuwuhing pariwisata ing taun 2019.

Leo lan kulawargane duwe lan nggunakake Hotel Butik Mewah Calabash, sing misuwur minangka salah sawijining hotel mewah utama ing Karibia. Kulawarga lan tim kasebut wis ngubah hotel dadi resor mewah kelas dunia sing saiki ana luwih saka 130 anggota tim sing wis dawa.

Kajaba iku, Leo tetep dadi pendukung pendidikan bocah cilik lan dadi wali saka Grenada Schools Inc., sing wis nggawe 27 perpustakaan ing sekolah dhasar ing Grenada & Carriacou, lan mitra karo Menteri Pendidikan kanggo nglatih para guru nggunakake manual melek.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.