24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel News Warta Pecah Puerto Rico Resorts Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Gempa Puerto Rico lagi wae direkam

Gempa Puerto Rico lagi wae direkam
variabel pandhuan hadiah gn c
ditulis dening Dmytro Makarov

Gempa bumi sing kuat 6.0 mung direkam ing sisih kidul kulon San Antonio, Puerto Rico

Ora ana peringatan tsunami sing dipicu lan durung jelas manawa gempa kasebut nyebabake kerusakan lan cilaka

Wilayah kasebut dikunjungi para turis.

Wong tangi turu amarga turu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.