News

Pelabuhan butuh luwih saka dermaga kanggo ngajak kapal pesiar bali

000ggg_222
000ggg_222
ditulis dening editor

Sajrone 17 dina pungkasan taun, nganti 2000 penumpang mudhun saka garis mewah lan jumangkah menyang dermaga nganggo gudang timah lan ora sithik kanggo layanan dhasar.

Print Friendly, PDF & Email

Sajrone 17 dina pungkasan taun, nganti 2000 penumpang mudhun saka garis mewah lan jumangkah menyang dermaga nganggo gudang timah lan ora sithik kanggo layanan dhasar.

Sugeng Rawuh ing New Zealand lan Auckland's Wharf Ratu - pusat kanggo Piala Dunia Rugby yen sampeyan ngobrol karo Perdana Menteri John Key, utawa alesan sing ora apik kanggo terminal kapal pesiar nomer loro kanggo pelabuhan pelayaran paling penting ing negara kasebut yen sampeyan ngobrol pelobi industri pelayaran Craig Harris.

"Minangka salah sawijining keprihatinan utama saiki. Apa bakal nganggep wong ing bandara kaya sing dianggep penumpang plancongan? Kita adoh taun. ”

Harris sing ngatur plabuhan kapal pesiar liwat bisnis McKay shipping lan dadi kepala eksekutif klompok pemasaran pelayaran Cruise Selandia Baru, ujar manawa bisnis pelayaran kasebut tuwuh kanthi apik, nanging prasarana pendukung berjuang kanggo njaga.

Ing musim pelayaran taun 1996/97 kurang saka 20,000 wong ngunjungi Selandia Anyar kanthi numpak kapal pesiar. Ing taun 2008/09 wis tuwuh dadi rekor 116,000.

Ing musim iki, jumlah sing diarepake bakal mudhun dadi 105,000 amarga ana siji kapal sing nundha pelayaran nganti taun ngarep minangka akibat saka resesi ekonomi.

Nanging Harris ujar musim ngarep - sing diwiwiti wulan Oktober taun iki - bakal dadi pemecah rekor liyane amarga para pelayaran dijangka dadi 130,000 wong paling dhuwur.

Harris ujar manawa jumlah penumpang pelayaran saya akeh ing saindenging jagad. Ing Selandia Baru, tuwuh utama amarga akeh wong Australia sing pengin lelungan numpak kapal pesiar.

Resesi kasebut nyebabake divisi lelungan karo para pelancong Amerika lan Eropa sing narik kapal pesiar lan Australia sing saya akeh.

Penumpang pelayaran Australia wis tuwuh wiwit 26,000 dadi 42,000 ing taun kepungkur.

Minangka level pertumbuhan sing perusahaan pelayaran Carnival, sing nggawa 60 persen lalu lintas pelayaran menyang Selandia Baru, wis dingerteni.

"Kita entuk akeh kapal sing teka saka Australia lan ngunjungi New Zealand," ujare manajer hubungan masarakat Karnaval Anthony Fisk.

Kapal Karnaval, sing kalebu kapal P&O, Cunard lan Princess Cruise, saiki ngunjungi wolung plabuhan ing Selandia Baru sajrone musim nem wulan Oktober nganti Maret.

Ing musim pungkasan kapal-kapal kasebut menyang 105 plabuhan lan ing taun iki saya gedhe dadi 141.

Nomer penumpang uga bakal tuwuh saka 52,000 wong musim iki dadi 80,000 musim ngarep, prakiraan Fisk.

Ing Auckland dhewe, bakal ngubungi telpon kaping pindho saka 18 nganti 40 lan wiwit Desember taun kepungkur, kapal pesiar kasebut adhedhasar saka Auckland - kapal pesiar pertama P&O sing adhedhasar ing njaba Australia.

"Kita ngembangake tingkat fenomenal," ujare Fisk, "Para penumpang pelayaran Australia seneng ngunjungi Selandia Baru."

Perusahaan Amerika diwiwiti karo rong kapal ing bisnis Australia lan saiki nganti enem, kanthi kapal kaping pitu sing bakal ditambahake ing pungkasan taun iki.

Ora ngganggu bisnis, Fisk ujar manawa resesi kasebut mbantu industri pelayaran terus berkembang.

"Wong seneng sifat kalebu, uga keamanan lan kemampuan kanggo tangi ing papan sing anyar saben dina."

Lan saiki prekara sing ditambani maneh Fisk ora ngerteni owah-owahane. "Kita ndeleng pelayaran bakal terus saya gedhe."

Nanging kanthi tuwuh uga dadi tantangan kanggo njaga.

"Tantangan kanggo Selandia Baru yaiku supaya infrastruktur wis cukup lan menehi pengalaman sing bakal nggawe wong pengin bali."

Fisk ujar manawa ana bedane fasilitas sing kasedhiya kanggo kapal pesiar ing saindenging negara. "Sawetara mung dermaga kayu dhasar, dene liyane dirancang kanggo drop-off kargo, dudu penumpang."

Nanging wis ana sawetara perbaikan.

Fisk ujar manawa dewan lokal wiwit nggawe langkah-langkah sementara kanggo mbantu ngrampungake turis sing kudu luwih gampang mlebu lan metu saka kutha-kutha nalika masarakat nglumpukake mbukak toko ing dina Minggu lan nyedhiyakake layanan tur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.