24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Berita Breaking Slovenia Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Adria Airways ing Slovenia nundha kabeh penerbangan: Apa sing sabanjure?

Adria Airways ing Slovenia nundha kabeh penerbangan: Apa sing sabanjure?
adriaairwaysnetwrk
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Adria Airways ngetutake Thomas Cook lan nundha kabeh penerbangan dina iki. Condor Jerman bisa uga sabanjure.

Adria Airways sing berbasis ing Slovenia ujar manawa bakal nundha kabeh penerbangan ing dina Selasa lan Rebo amarga "akses ora aman kanggo kas anyar sing dibutuhake maskapai kanggo operasi penerbangan luwih lanjut".

Kantor pusat perusahaan Adria dununge ana ing lapangan Bandara Ljubljana ing Zgornji Brnik, Cerklje na Gorenjskem, Slovenia, cedhak Ljubljana.

"Perusahaan saiki lagi golek solusi kanthi intensif kanthi kerjasama karo calon investor. Tujuane kabeh wong sing melu nggawe Adria Airways bisa mabur maneh, ”jarene ing sawijining pernyataan ing dina Senin.

Slovenia wis adol Adria menyang dana investasi Jerman 4K Invest ing 2016. Wiwit iku, perusahaan kasebut adol kabeh pesawat lan nggunakake pesawat sewa kanggo mabur menyang sawetara tujuan Eropa.

Ing wulan Maret 2016, 4K Invest, dana restrukturisasi adhedhasar Luksemburg, entuk 96% saham Adria Airways saka negara Slovene. Pamilik anyar kasebut milih Arno Schuster dadi CEO saka Adria.

Ing tanggal 1 Juli 2017, Adria nolak pangkalane ing kutha Łódź ing Polandia, saka ing endi nggawe penerbangan karo pesawat CRJ700 sing dipasang, ndaftar S5-AAZ, sajrone telung taun sadurunge. Sajrone wektu iki, Adria uga mbukak rong pangkalan liyane ing Polandia, siji ing Rzeszów lan siji ing Olsztyn; nanging, kalorone ditundha kanthi cepet. Adria saiki bakal fokus luwih akeh ing pusat utama ing Bandara Ljubljana, sing wis akeh ningkatake frekuensi penerbangan menyang sawetara tujuan sing dilayani dening Adria. Tujuan kasebut kalebu Amsterdam, Podgorica, Pristina, Sarajevo lan Skopje.

Tanggal 20 Juli 2017, Adria ngumumake tuku Darwin Airline, sing ngoperasikake penerbangan dadi Etihad Regional lan duweke Etihad Airways. Maskapai kasebut bakal dipasarake minangka Adria Airways Switzerland, nanging nerusake operasine minangka Darwin Airline kanthi sertifikat operator udara (AOC) sing wis ana. Adria bakal tanggung jawab pemasaran lan sawetara tugas administratif lan operasional. Nanging, saiki, iki ora bakal langsung mengaruhi operasi maskapai kanthi total, amarga rong pangkalan kasebut bakal tetep ana ing Jenewa lan Lugano.

Ing wulan September 2017, diungkapake manawa Adria adol merek kasebut kanthi rega 8 yuta Euros menyang pembeli sing ora dingerteni nalika Desember taun kepungkur.

Ing wulan November 2017, Adria ngumumake penerbangan anyar saka kutha Swiss, Bern, sing asale saka SkyWork Airlines, sadurunge dadi operator paling gedhe ing Bandara Belp, sing ilang AOC. Penerbangan menyang Berlin, Hamburg, Munich lan Wina bakal diwiwiti tanggal 6 November 2017, lan bakal dioperasekake dening anak perusahaan Adria Airways Switzerland, nanging, rencana kasebut dibatalake mung sawetara dina sawise pengumuman kasebut, amarga SkyWork bisa entuk maneh. AOC

Ing taun-taun pungkasan, Adria fokus ing penerbangan ad hoc, sing biasane dioperasikake kanggo perusahaan otomotif gedhe, kayata Ford, Chrysler lan Ferrari.

Tanggal 12 Desember 2017, anak perusahaan Swiss saka Adria, Darwin Airline, sing operasi dadi Adria Airways Swiss, dinyatakake bangkrut lan AOC ditarik. Maskapai iki mungkasi kabeh operasi.[37]

Ing wulan Januari 2019, Adria Airways ngumumake bakal mateni operasional kutha sing cendhak ing Bandar Udara Paderborn Lippstadt, Jerman sing kalebu telung rute menyang London (sing wis mandheg pungkasan taun 2018), Wina lan Zürich. Sanalika, pemotongan utama jaringan rute saka pangkalan maskapai ing Ljubljana wis diterbitake kanthi kabeh layanan menyang Brač, Bucharest, Dubrovnik, Düsseldorf, Geneva, Hamburg, Kiev, Moskow lan Warsaw.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.