Asosiasi Warta Breaking News Korea Lor Macan Watesan Seychelles Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Seychelles cemlorot ing Modetour Travel Mart 2019

Pilih basa sampeyan
Seychelles cemlorot ing Modetour Travel Mart 2019
ditulis dening editor

The Dewan Pariwisata Seychelles (STB) melu pisanan ing pameran Mode Tour Travel Mart kaping enem wiwit tanggal 5 September nganti 8 September 2019, ing pusat pameran COEX, ing Korea Selatan Korea.

Pameran dagang lan konsumen patang dina iki entuk partisipasi 57 tujuan, kanthi 550 kios saka 420 organisasi lan perusahaan, kalebu papan pariwisata, maskapai penerbangan lan hotel.

Ibu Amia Jovanovic Desir, Direktur STB kanggo India, Korea Selatan, Australia lan Asia Tenggara lan Ibu Judy Yun, manajer akun Kantor STB ing Korea Selatan makili Seychelles ing pameran kasebut.

Direktur STB nyebutake manawa ana STB ing acara perdagangan Korea Selatan sawise sambutan sing ditampa ing negara kasebut nalika tim STB nindakake kunjungan penjualan ing wulan Juni taun iki.

Tim Seychelles duwe kesempatan pemasaran utama kanggo masarakake tujuan menyang mitra dagang Korea Selatan ing dina acara kaping pisanan, yaiku acara Bisnis menyang Bisnis.

Minangka bagean saka pendekatan strategis sing kuwat kanggo luwih nyengkuyung adol tujuan ing acara kasebut, tim STB ngluncurake kontes penjualan; inisiatif kanggo menehi penghargaan marang telung agen utama sing wis adol paket paling akeh ing antarane tanggal 1 Oktober 2019 nganti 31 Januari 2020 kanthi kesempatan kanggo nganakake plancongan kenal pendhidhikan menyang Seychelles.

Konsep kasebut bisa ditampa kanthi sukses amarga akeh mitra lan profesional turis sing ngunjungi STB nuduhake minat banget kanggo melu kontes kasebut.

Agen Korea Selatan sing ana ing pameran kasebut uga nampa salinan dhaptar Perusahaan Manajemen Tujuan, (DMC) ing Seychelles.

Telung dina pungkasan pameran kasebut khusus kanggo konsumen individu. Ngelingi babagan sukses sing ditemoni ing dina pisanan karo mitra dagang, tim STB nyekseni kanthi respons positif babagan inisiatif Acara Spinning Roulette konsumen sing diatur ing stand STB kanggo narik perhatian para pengunjung.

Inisiatif adhedhasar sing nyenengake kudu saben peserta ngucapake tembung "Seychelles" kanthi banter lan muter roulette kanggo nampa barang bermerek saka STB kalebu botol banyu utawa andhuk olahraga.

Nalika anggota masarakat ngenteni muter-muter, dheweke duwe kesempatan kanggo nonton video tujuan Seychelles uga bahan promosi sing beda-beda, sing disebarake tim kasebut.

Ngomong babagan sukses sajrone telung dina, Ibu Jovanovic Desir nyebutake manawa pendirian STB ditampa luwih saka 1500 pengunjung kalebu kulawarga, pasangan lan bocah-bocah, sing seneng roulette lan ing wektu sing padha entuk kesempatan kanggo sinau babagan Seychelles.

"Kita duwe kesempatan kanggo narik kawigaten para pengunjung sing ngrencanakake ngunjungi lan njelajah pulau-pulau ing preinan sabanjure, dheweke duwe kesempatan kanggo golek informasi tambahan lan takon babagan cara paling apik ngatur kunjungan kasebut. Penting, nambahake manawa ana jembar lan keseimbangan minat sing beda-beda, kajaba sing dipikirake yen Seychelles mung dadi tujuan bulan madu kanggo wong Korea Selatan, "ujare Direktur STB ing acara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.