24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel News Warta Breaking Nigeria wong Seychelles Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Alain St.Ange saka Seychelles alamat AKWAABA Pasar Plancongan Afrika ing Nigeria

Alain St.Ange saka Seychelles alamat AKWAABA Pasar Plancongan Afrika ing Nigeria
ditulis dening editor

Afrika lan Diaspora duwe hubungan sing aneh banget sajrone pirang-pirang taun. Dheweke butuh siji-sijine kanthi cara tambahan, nanging durung bisa ngrampungake cara hubungane. Pariwisata bisa dadi cara sing pasti kanggo nggawe sesambetan berkelanjutan.

Kanggo mbantu menehi dorongan iki, para panitia AKWAABA Pasar Plancongan Afrika ing Nigeria mutusake kanggo kolaborasi karo Afrika Diaspora Awards adhedhasar AS kanggo nganakake konferensi ing Afrika - Konferensi Pariwisata Afrika Diaspora.

Alain St.Ange, mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut, lan Presiden Dewan Pariwisata Afrika, ujar nalika dheweke mlebu podium manawa Afrika kudu mutusake nggunakake kabeh aset lan USP utama kanggo ndandani maneh Afrika. Kanggo keprok tenan liwat alamate, St.Ange ujar saka ati kanggo njaluk Afrika bisa kerja bareng karo Afrika supaya Afrika bisa kuwat. Alain St.Ange saiki dianggep minangka salah sawijining kepribadian pariwisata paling dhuwur ing jagad pariwisata. Iki minangka tembung sing digunakake kanggo njlentrehake dheweke nalika dheweke dipanggil menyang panggung kanthi ora liya yaiku Ikechi Uko dhewe.

Konferensi kasebut ditindakake tanggal 23 September 2019 minangka bagean saka Pasar Perjalanan Afrika AKWAABA kaping 15 ing Lagos.

Direktur Eksekutif Afrika Diaspora Awards, Kitty Pope, ujar: "Aku seneng banget dadi bagean saka proyek iki, lan 2019 dadi 400 taun Perdagangan budak Trans-Atlantik. Acara iki pungkasane nyambung maneh Afrika lan Diaspora kanthi cara sing bener liwat Plancongan lan Pariwisata. ”

Pak Ikechi Uko, penyelenggara Pasar Perjalanan Afrika AKWAABA, nalika nanggepi ujar: "Kita ngatur [Afrika] 100 Wanita Award ing 2017, lan wanita ing klompok pariwisata ing Afrika diwiwiti, lan ing taun 2018 kita ngatur Afrika Penghargaan Travel 100 kanggo Operator Tur lan nganakake KTT Tur Tur Afrika kaping pisanan, lan acara Africa Travel 100 kepribadian global iki pungkasane bakal nggabungake kabeh pemain utama ing Afrika lan Diaspora. Kolaborasi karo Kitty Pope lan organisasine bakal mbantu semangat kolaborasi ing segara. ”

Pasar Perjalanan AKWAABA wis dadi platform pemasaran Pariwisata Afrika sing penting ing Afrika kulon sing ditawakake akeh pengunjung saka luwih saka 20 negara. Pameran pariwisata iki ora mung nduweni akeh pengunjung, nanging uga promosi promosi para pameran saka hotel, maskapai, agen perjalanan, operator tur, lan pemasok industri sing padha sing melu acara kasebut.

Pariwisata Afrika Diaspora minangka perusahaan hubungan masarakat kanthi situs web AfricanDiasporaTourism.com sing darmabakti kanggo promosi warisan budaya saka keturunan Afrika sing manggon ing Afrika Diaspora kanggo promosi pariwisata menyang situs, acara lan fenomena liyane sing gegandhengan karo warisan budaya ireng lan sejarah

Pariwisata Diaspora Afrika minangka perusahaan induk ADWT-Awards. Minangka perusahaan hubungan umum Pariwisata Afrika Diaspora wis nampilake macem-macem acara, pameran, tur lan konferensi sing ana gandhengane karo warisan budaya ireng. ADWT uga nindakake pameran dalan lan resepsi kanggo Afrika lan negara-negara diaspora.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.