24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Dominica Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica ngluncurake Resmi lan Passport Trail Hiker's resmi

Dominica ngluncurake Resmi lan Passport Trail Hiker's resmi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dominika nduweni jaringan jalur hiking sing jembar sing cocog karo kabeh minat lan level kemampuan. Umume jalur kasebut liwat alas alam sing beda-beda kayata alas alas, wana Montana utawa alas kayu elfin. Ukuran lan keragaman hiking ing Dominika nggawe pulau kasebut khas Caribbean Wilayah.

Minangka sarana kanggo nyengkuyung para pengunjung mlaku ing macem-macem jalur ing Dominica, Discover Dominica Authority wis nggawe Logbook lan Passport resmi Trail Hiker saka Dominica. Paspor munggah-mlaku iki minangka cara sing nyenengake kanggo nyathet pengalaman hiking; Para pejalan kaki bakal dianugerahi prestasine, adhedhasar jumlah jalur sing digayuh.

Passport hike gratis lan bisa dipikolehi saka kantor utama Discover Dominica Authority ing Great Marlborough Street, Divisi Kehutanan, kantor DHTA lan Informasi Pariwisata ing Roseau Bayfront, Terminal Ferry Roseau lan Bandara Douglas-Charles.

Amarga kenaikan Dominika kabeh beda banget lan duwe tantangan unik, masing-masing diwenehi skor tumrap kategori TREAD sing didhaptar ing paspor kenaikan. Rating kasebut mung minangka indikator kanggo mbantu para pendaki nggawe hiking; indikator nyedhiyakake rincian babagan tingkat kangelan.

Pamrentah Dominica liwat Menteri Pariwisata lan Budaya wis nandur modhal kanggo mulihake macem-macem jalur hiking, rekonstruksi lan perbaikan struktur ing utawa cedhak jalur kasebut, supaya bisa menehi pengalaman apik kanggo para pengunjung lan warga lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov