24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel budaya News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kabeh Six James Bonds bakal katon ing Madame Tussauds Orlando ing Dina James Bond Nasional

Madame Tussauds Orlando kanggo Nggambar Angka Kabeh Nenem Ikatan James ing Dina Ikatan James Nasional
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Madame Tussauds Orlando bakal mbukak gambar lilin kabeh enem James Bonds saka franchise film apik ing 5 Oktober, Dina James Bond Nasional. Barisan kasebut kalebu Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan lan Daniel Craig — bintang film Bond kaping 25, No Time to Die. Angka kasebut bakal katon ing Madame Tussauds Orlando kanggo wektu sing winates.

"Nalika jagad ngarepake film James Bond taun 2020, kita bakal nggawe kasenengan lan drama franchise kasebut ing Madame Tussauds Orlando," ujare manajer umum James Paulding. "Kanthi video, lampu, lan soundtrack 007 interaktif, para tamu bakal kacemplung ing jagad James Bond."

Digawe kanthi kolaborasi karo EON Productions, saben tokoh bakal duwe setelan 007 klasik adhedhasar kostum asli sing dirancang dening desainer kostum sing menang Oscar®, Lindy Hemming. Enem tokoh kasebut bareng-bareng nglawan tampilan video sing amba banget, lampu teater lan musik Bond ikonik saka film Bond klasik. Nalika sesambungan karo tokoh kasebut, para tamu bakal ngrungokake lagu-lagu tema 007 sing disenengi lan ndeleng foto saka film kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov