Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Breaking Zambia News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Badan Pariwisata Zambia dibubarake

Pilih basa sampeyan
ditulis dening editor

Yang Terhormat Ronald Chitotela, sing mentas jenenge Menteri Pariwisata lan Seni ing Zambia, wis bubar Dewan Direksi Badan Pariwisata Zambia kanthi efek langsung.

The Bapak Menteri ingkang kinurmatan matur nuwun marang Dewan sing dipimpin Peter Jones kanggo layanane amarga agensi kasebut dibubarake.

Langkah iki disambut dening macem-macem pemain ing sektor kasebut amarga Menteri Kehormatan nyurung agenda kanggo promosi Pariwisata Zambia kanthi semangat.

Papan anyar bakal dilebokake sadurunge 2020.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.