24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Fashion Warta Mewah News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Airbus Corporate Jets ngluncurake jam tangan anyar karo Richard Mille

Airbus Corporate Jets ngluncurake jam tangan anyar karo Richard Mille
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Jetbus Corporate Airbus (ACJ) lan Richard Mille wis ngluncurake jam tangan lelungan anyar, inspirasi lan diadaptasi, lelungan eksklusif ing Airbus jet perusahaan.

Disebut RM 62-01 Tourbillon Vibrating Alarm ACJ1, fitur inovatif jam anyar kalebu alarm wicaksana sing menehi tandha marang sing nganggo nganggo geter sing mung bisa dirasakake.

Jam kasebut minangka kreasi sejati saka ACJ lan Richard Mille. Enkapsulasi keahlian pionir, bukti sing kabukten, lan industri utama saka rong perusahaan, sing dikenal kanthi standar standar paling dhuwur lan pengalaman pelanggan sing eksklusif ing industri. Évolusi jam tangan sadurungé, terus dadi kemitraan ing taun 2016.

Pengumuman kasebut digawe bebarengan karo model skala 1/20 ACJ320neo sing nampilake kabin Melody kanthi gaya unik Richard Mille, sing nyoroti tautan antarane perusahaan kasebut.

"Kemitraan kita dibangun kanthi semangat bareng karo teknologi lan inovasi anyar sing meksa nindakake perkara. Kita bakal terus menehi pengalaman unik kanggo para klien, sing kadang padha, "ujare Presiden ACJ Benoit Defforge.

"Jet perusahaan airbus minangka instrumen kaendahan, presisi lan utilitas, kaya jam tangan, lan kalorone ngupayakake nggawe produk sing ngluwihi menehi kepraktisan kanggo menehi keanggunan, eksklusivitas lan nilai kekal," nambah Richard Mille Pendhiri lan CEO Richard Mille.

Kaya karo kolaborasi jam tangan sadurunge, sketsa desain anyar wiwitane digawe dening Kepala Desain Kreatif ACJ, Sylvain Mariat, kanthi jam kasebut dadi kasunyatane dening tim ing Richard Mille, kalebu Salvador Arbona, Direktur Teknis Gerakan.

Wajah jam anyar kasebut kalebu titanium / Carbon TPT® sing wis mesin kanggo nggambarake bentuk jendela pesawat, mbukak macem-macem lapisan sing kumandhang gandum saka kayu eksotik sing biasane ditemokake ing kabin jet perusahaan. Klambi langit-langit nampilake mesin kipas-agul-agul mesin, dene sisih sisih nonton minangka struktur pesawat logam rumit, patung, uga sekrup sing dipasang torsi miniatur.

Skeletonisation - ciri khas jam tangan Richard Mille - mbukak kecanggihan gerakan ing njero - katon liwat ngarep lan mburi sing transparan.

Nalika nggabungake jagad penerbangan lan horologi, jam tangan kasebut kalebu rekayasa superlatif lan nilai-nilai sing padha, lan kasedhiya liwat Richard Mille ing edhisi winates mung 30 buah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov