Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Jerman Breaking News Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Schengen utawa ora Schengen: Jerman ngluwihi kontrol wates Austria amarga ana banjir migran ilegal

Kahanan luar biasa: Jerman ngluwihi kontrol wates Austria tumrap invasi migran ilegal
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Republik Federal Jerman ndawakake kontrol wates ing watese karo Austria nem wulan amarga akeh entri ilegal. Kir kasebut arep kadaluwarsa tanggal 11 November.

Wates antara Austria lan Jerman kidul dadi titik utama kanggo atusan ewu migran sing golek perlindungan ing Eropa ing 2015 lan 2016.

Kaloro negara kasebut minangka bagean saka wilayah plancongan Schengen ing Eropa sing ngidini lelungan tanpa paspor ing saindenging benua. Negara-negara diidini nggawe maneh kontrol wates ing kahanan sing luar biasa.

Juru bicara Kementerian Dalam Negeri, Steve Alter, ujar dina Rebo, yen polisi perbatasan Jerman nyathet 6,749 entri ilegal saka Austria antara Januari nganti pungkasan Agustus, lan ngasilake 3,792 wong sajrone periode kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov