Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Georgia Warta Pamrentah News Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menteri Luar Negeri Rusia pengin penerbangan antara Rusia lan Georgia dilanjutake maneh

Menteri Luar Negeri Rusia pengin penerbangan antara Rusia lan Georgia dilanjutake maneh
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nerusake penerbangan langsung antarane Moscow lan Georgia bakal dadi perkara sing bener, amarga mayoritas warga Georgia wis nyadari produktifitas provokasi anti-Rusia sadurunge, ujare Menteri Luar Negeri Rusia Sergey Lavrov nalika wawancara karo Kommersant saben dinane.

“Aku luwih seneng nerusake penerbangan kasebut. Aku rumangsa bisa dadi perkara sing bener, sawise mayoritas wong Georgia ngerti manawa kedadeyan kontroversial lan provokatif ing parlemen Georgia kasebut, sing kedadeyan nalika Majelis Antar-parlementer Orthodoksi nglumpuk ing kana, "ujare menteri Rusia. .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov