24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Pitakonan Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Forum Outlook Sektor Pariwisata CTO: Wawancara karo Mike Pezzicola saka JetBlue

Forum Outlook Sektor Pariwisata CTO: Wawancara karo Mike Pezzicola saka JetBlue
Mike Pezzicola saka JetBlue
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah anggota saka Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) lan pimpinan saka entitas sing ngasilake bisnis menyang wilayah kasebut Antigua lan Barbuda dina Jumat 4 Oktober kanggo Forum Sektor Pariwisata CTO Karibia pertama.

Antarane eksekutif senior sing bakal mbahas babagan rencana, program lan kegiyatane yaiku Mike Pezzicola, kepala komersial JetBlue Travel, sing lunga menyang JetBlue saka Google, sajrone ngentekake limang taun sadurunge babagan produk blanja Google.

Sadurunge forum, kita takon babagan sawetara masalah, kalebu produk pariwisata Karibia lan kepiye sektor pariwisata wilayah kasebut kudu nggunakake teknologi kanthi luwih apik.

CTO: Apa sing nggawe JetBlue dadi operator nomer siji menyang Karibia?

MP: Sajrone sejarah 19 taun, Karibia mesthi dadi fokus utama JetBlue. JetBlue ngoperasikake luwih saka 1000 penerbangan saben dina kanthi katelu jaringan rute ing Karibia. Kajaba iku, kita bangga bisa duwe salah sawijining kutha fokus ing wilayah kasebut ing San Juan. Kita terus ningkatake tujuan lan penerbangan ing Karibia kanthi suwe uga nambah penawaran layanan kanthi tambahan lan ekspansi layanan Mint.

CTO: Yen sampeyan kerja bareng karo negara anggota kanggo ngenalake layanan, apa wae sing sampeyan goleki?

MP: Pelanggan mesthi fokus dhisik. Kepiye cara nggedhekake layanan kanthi cara sing nyenengake para pelanggan sing wis ana lan ngenalake JetBlue menyang pelanggan ing pasar anyar? Bebarengan karo para pelanggan, kita mesthi ngupayakake nggawe kemitraan sing kuat karo negara anggota kanggo nemtokake kepiye cara ngenalake layanan kanthi cara sing sustainable lan siap kanggo tuwuh kanggo JetBlue lan negara anggota.

CTO: Apa sampeyan kolaborasi karo tujuan pemasaran? Yen mangkono, kepiye

MP: Pemasaran tujuan sing apik banget minangka bagean favorit saka tugasku. Yen sampeyan njelajah situs web JetBlue lan JetBlue Vacations, sampeyan bakal weruh kepiye upaya kanggo negesake ora mung atraksi utama, nanging uga aspek lan budaya unik ing tujuan Karibia. Kita mitra karo tujuan ing upaya pemasaran kooperatif kanggo kampanye gedhe (suwene wulan ora ana upaya pemasaran omah) lan uga acara sing luwih cilik (kayata nyorot acara olahraga daerah utawa budaya).

CTO: Adhedhasar pengalaman sampeyan ing Google babagan nggedhekake produk Google, lan nggabungake pengalaman telusuran Google kanthi blanja e-commerce mulus, kepiye cara nggunakake Karibia teknologi kanggo nggampangake lelungan?

MP: Umume pelanggan paling ora miwiti inspirasi lan pendhidhikan kanggo lelungan nggunakake jempol (nggoleki, nggulung, lan njelajah ing telpon). Tujuan sampeyan kudu ora mung saiki nanging 'urip' ing papan seluler ing saindenging web, kanthi tautan menyang pilihan pesenan sing gampang lan cepet yen pelanggan duwe minat. Kepiye sampeyan bisa nggawe pelanggan ora mung njelajah lan sinau ing telpon, nanging uga cepet BOOK?

CTO: Apa sing sampeyan pikirake babagan produk pariwisata Karibia kaya saiki?

MP: Pasar Karibia nyedhiyakake macem-macem pilihan unik kanggo para pelanggan - sing kalebu kesempatan lan tantangan. Kita bebarengan kudu mesthekake pelanggan nganggep Karibia nalika miwiti lelungan, nanging ing wektu sing padha priksa manawa kita duwe macem-macem penawaran.

CTO: Tanpa nerangake rincian akeh, monggo ringkesake apa sing arep dituduhake karo pamrentah anggota ing forum pandangan CTO?

MP: Aku ngarep-arep menehi katrangan babagan tuwuhing JetBlue Travel sajrone sawetara taun kepungkur.

Elinga Forum Outlook Sektor Pariwisata Karibia CTO mung kanggo anggota pamrentah, kalebu, nanging ora winates, menteri lan komisaris pariwisata, direktur pariwisata, kepala eksekutif organisasi manajemen tujuan, sekretaris permanen, penasehat lan spesialis lan perwira teknis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov