27,000 turis Rusia macet ing luar negeri sawise larangan penerbangan anyar

27,000 turis Rusia macet ing luar negeri sawise larangan penerbangan anyar

27,000 turis Rusia macet ing luar negeri sawise larangan penerbangan anyar

27,000 turis Rusia macet ing luar negeri sawise larangan penerbangan anyar

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.