Airlines Airport Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Fashion News wong tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

CEO Boeing: Perusahaan fokus ing keamanan produk lan layanan

CEO Boeing ngumumake perubahan kanggo nguatake fokus perusahaan ing keamanan produk
Ketua, Presiden lan CEO Boeing, Dennis Muilenburg
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Boeing Ketua, Presiden lan CEO Dennis muilenburg dina iki ngumumake sawetara tindakan langsung sing ditindakake kanggo nguatake komitmen jangka panjang perusahaan ing keamanan produk lan layanan.

Tumindak kasebut ngetutake rekomendasi anyar saka Dewan Direksi Boeing sing minangka asil saka kajian independen limang wulan babagan kabijakan lan proses perusahaan kanggo ngrancang lan pangembangan pesawat terbang dening panitia sing ditunjuk khusus, diinisiasi dening Muilenburg sawise Lion Air Flight 610 lan kacilakan Penerbangan Ethiopia Airlines 302 737 kacilakan MAX. Rekomendasi saka Komite Kebijakan lan Proses Pesawat-didhukung dening jangkauan ekstensif kanggo ahli internal lan eksternal - fokus kanggo ningkatake keamanan luwih akeh ing perusahaan lan ekosistem aerospace sing luwih jembar.

"Keamanan minangka inti saka apa sing ana ing Boeing, lan kacilakan MAX pungkasan 737 saiki bakal nuwuhake kita. Dheweke ngelingake maneh babagan pentinge gaweyan lan mung nambah komitmen kanggo terus ningkatake keamanan produk lan layanan, "ujare Muilenburg. "Aku lan tim nyengkuyung rekomendasi dewan lan njupuk langkah-langkah langsung kanggo ngetrapake perusahaan ing kemitraan karo para warga, nalika terus lan ngembangake upaya sing terus-terusan kanggo nguatake keamanan ing Boeing lan industri aerospace sing luwih jembar. Matur suwun sanget marang dewan lan anggota panitia kanggo kerja sing tliti lan dhukungan sing terus ditindakake. Boeing tekad supaya tansah dadi pimpinan, kanthi proaktif lan menehi saran kanggo perbaikan terus-terusan ing keamanan aerospace global. ”

Saliyane Komite Keamanan Aerospace permanen sing diumumake sadurunge, sadurunge Direksi Boeing, Muilenburg uga nuduhake manawa Boeing nggawe organisasi Keselamatan Produk lan Layanan anyar sing bakal luwih nguatake fokus keamanan perusahaan. Organisasi iki bakal nggabungake tanggung jawab sing gegandhengan karo safety sing saiki dikelola dening tim ing pirang-pirang unit bisnis lan operasi Boeing.

Tim kasebut bakal dipimpin dening Wakil Presiden Keselamatan Produk lan Layanan Beth Pasztor, sing bakal nglaporake bareng menyang Dewan Komite Keselamatan Aeroangkasa Boeing lan Greg Hyslop, kepala insinyur Boeing lan wakil presiden senior Teknik, Tes & Teknologi. Organisasi kasebut bakal nggabungake tim ing Boeing - lan bakat eksternal sing dibutuhake - kanggo ningkatake kesadaran lan pelaporan, lan akuntabilitas, masalah keamanan ing perusahaan kasebut, kanthi luwih ningkatake keamanan produk lan layanan ing saindenging perusahaan.

Pasztor, veteran Boeing sing umur 34 taun, sadurunge dadi wakil presiden Keselamatan, Keamanan & Kepatuhan kanggo Pesawat Boeing Komersial, ing kana dheweke tanggung jawab nggabungake tumindak lan inisiatif kepatuhan peraturan lan peraturan.

Organisasi kasebut tanggung jawab kanggo mriksa kabeh aspek keamanan produk, kalebu investigasi kasus tekanan sing ora sopan lan masalah anonim produk lan keamanan layanan sing ditindakake karyawan. Pasztor uga bakal ngawasi Tim Investigasi Kecelakaan perusahaan lan papan peninjauan keamanan, saliyane wewenang Organisasi Organisasi perusahaan-para ahli teknik lan teknik perusahaan sing makili Administrasi Penerbangan Federal ing kegiatan sertifikasi pesawat.

Kanthi masukan saka panitia sing ditunjuk khusus, Muilenburg uga ngumumake manawa para insinyur ing saindenging perusahaan, kalebu organisasi Keselamatan Produk lan Layanan anyar, bakal langsung nglaporake menyang Hyslop, sing fokuse yaiku kesehatan lan kemampuan fungsi Teknik lan kabutuhan perusahaan. . Penyesuaian iki bakal mbantu nguatake keahlian teknik, nyengkuyung pendekatan perusahaan kanggo memenuhi pelanggan, unit bisnis lan prioritas operasional, lan luwih negesake pentinge keamanan. Iki uga menehi penekanan kanggo nggawe kesempatan tuwuh profesional kanggo para insinyur ing saindenging perusahaan.

"Pangowahan kasebut bakal nambah tim lan nambah fokus ing safety, nalika entuk manfaat kanggo para pelanggan lan kinerja operasional, lan nambah fokus ing sinau, alat lan pengembangan bakat ing perusahaan," ujare Muilenburg.
Perusahaan uga nggawe Program Syarat Desain kanggo nguatake budaya perbaikan, pembelajaran lan inovasi terus-terusan; ningkatake Program Keamanan Operasi Terus kanggo nambah visibilitas lan transparan kabeh laporan keamanan lan keamanan sing potensial; kemitraan karo para pelanggan komersial lan pertahanan, lan pihak-pihak sing duwe kepentingan liyane, kanggo mesthekake desain dek penerbangan terus ngantisipasi kebutuhan populasi pilot mbesuk; lan ngembangake peran lan jangkauan Pusat Promosi Keselamatan perusahaan kanggo nguatake budaya safety Boeing sing wis suwe.

Bebarengan lan saliyane rekomendasi dewan, Muilenburg ngumumake langkah-langkah luwih lanjut sing ditindakake Boeing kanggo nguatake cara ngatur keamanan ing perusahaan lan rantai pasokan, fokus ing keunggulan operasional, investasi ing rakyat lan, kanthi kemitraan karo wong liya ing komunitas aerospace, digunakake kanggo nambah keamanan penerbangan global.

Iki kalebu panggunaan sistem manajemen keamanan sing komprehensif lan papan peninjauan keamanan kanggo standarisasi kabijakan lan tujuan keamanan, nuduhake praktik paling apik, ngatur risiko, nganilai kinerja, nambah visibilitas lan luwih nguatake budaya safety perusahaan. Sistem pelaporan anonim, lair ing pesawat komersial lan ditambahi ing saindenging perusahaan, nyengkuyung para karyawan supaya bisa nggawa masalah keamanan potensial sing bakal ditinjau dening organisasi Keselamatan Produk lan Layanan. Uga, papan panelitian keamanan wis ditambahi lan saiki dipimpin dening pimpinan perusahaan senior, kalebu kepala insinyur lan CEO unit bisnis Boeing, sing nyebabake visibilitas sing luwih apik. Keuntungan lan piwulang awal sing ditrapake saiki ditrapake - saiki - kanggo sawetara program pangembangan lan program sing wis digawe. Kajaba iku, investasi ing simulasi penerbangan lan kemampuan komputasi sing luwih apik wis nambah kemampuan perusahaan kanggo nyoba kanthi skenario kanthi proaktif, nyebabake keamanan produk sing luwih apik. Contone, sajrone pirang-pirang minggu kepungkur, para insinyur piranti lunak nglakokake 390,000 jam penerbangan ing 737 MAX - padha karo mabur 45 taun. Upaya P&P sing luwih maju ing geladhak penerbangan mbesuk uga lagi ditindakake, nggunakake karya canggih ing ilmu lan desain faktor manungsa.

"Ing wektu sing ditemtokake iki, Boeing kudu melu peran kepemimpinan kanthi fokus ing keamanan - lan nganti luwih dhuwur," ujare Muilenburg. "Saliyane fokus ing sistem manajemen keamanan umum, kita nggawe posisi kepemimpinan anyar kanthi wewenang, akuntabilitas lan transparansi sing dibutuhake kanggo kemajuan sing bisa diukur; ngatasi kebutuhan sing akeh kanggo pelatihan teknisi bakat, pilot lan perawatan, lan pendhidhikan STEM; uga investasi ing bidang kayata desain produk, deck pesawat ing mangsa ngarep, infrastruktur, regulasi lan teknologi anyar. Kita bakal luwih akeh nuduhake gaweyan tambahan kasebut.

"Mesthekake keamanan masarakat mabur, pilot lan kru dadi prioritas utama nalika ngupayakake ngasilake 737 MAX menyang layanan," ujare. "Kita bakal terus sinau saka kacilakan anyar, nuduhake apa sing kita sinaoni karo komunitas penerbangan sing luwih jembar, lan bakal tampil luwih apik lan kuwat dadi perusahaan lan industri."

Boeing minangka perusahaan aerospace paling gedhe ing donya lan panyedhiya utama pesawat komersial, sistem pertahanan, ruang lan keamanan, lan layanan global. Minangka eksportir AS paling dhuwur, perusahaan iki ndhukung pelanggan komersial lan pamrentah ing luwih saka 150 negara. Boeing nggunakake luwih saka 150,000 wong ing saindenging jagad lan nggunakake bakat basis supplier global. Mbangun warisan kepemimpinan aeroangkasa, Boeing terus maju ing teknologi lan inovasi, ngirim kanggo para pelanggan lan nandur modal ing rakyat lan pertumbuhan mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov