Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways nggedhekake jaringan Afrika

Qatar Airways nggedhekake jaringan Afrika
Qatar Airways nggedhekake jaringan Afrika
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways nambah frekuensi Cape Town, Casablanca, Durban, Johannesburg, Maputo lan Tunis

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Airways terus dadi operator global terkemuka sing nyambungake Afrika, ngoperasikake salah sawijining jaringan paling gedhe lan paling andal ing wilayah kasebut. Wis dadi maskapai internasional paling gedhe sajrone tahap wiwitan pandemi, maskapai kasebut nggunakake ilmu sing ora ana tandhingane karo aliran penumpang global lan tren pesenan kanggo mbangun jaringan Afrika menyang 23 tujuan lan luwih saka 100 penerbangan mingguan.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kita bangga bisa dadi operator internasional terkemuka sing nyambungake Afrika karo Asia-Pasifik, Eropa, Timur Tengah lan AS, sing nawakake opsi lelungan sing luwih fleksibel lan jaringan penerbangan global sing bisa dipercaya penumpang, perdagangan lan mitra bisnis. Sawise ngluncurake telung tujuan anyar ing Afrika karo Abuja, Accra lan Luanda gabung karo jaringan ing taun 2020, kita terus nuduhake komitmen kanggo wilayah kasebut kanthi nambah rute anyar lan nambah frekuensi ing saindenging bawana. Kanthi diterusake maneh Alexandria lan Kairo, kita bakal ngoperasikake luwih saka 100 penerbangan mingguan menyang lan saka Afrika kanthi sambungan liwat Bandara Best in the Middle East, Bandara Internasional Hamad, menyang jaringan global luwih saka 120 tujuan. Nalika lelungan global pulih ing taun 2021, kita ngarep-arep terus ngembangake jaringan lan nawakake luwih akeh koneksi menyang lan saka Afrika. ”

Selaras karo maskapai nggawe jaringan Afrika sing mantep, Qatar Airways rencana nambah frekuensi menyang tujuan ing ngisor iki:

  • Alexandria (rong penerbangan mingguan dilanjutake tanggal 25 Januari)
  • Kairo (nganti 16 penerbangan mingguan dilanjutake tanggal 18 Januari)
  • Cape Town (mundhak dadi limang penerbangan mingguan wiwit 1 Februari)
  • Casablanca (ditambah dadi limang penerbangan mingguan wiwit 21 Januari)
  • Durban (mundhak dadi telung penerbangan mingguan wiwit 14 Februari)
  • Johannesburg (mundhak dadi 18 penerbangan mingguan wiwit 26 Januari)
  • Maputo (mundhak dadi telung penerbangan mingguan wiwit 14 Februari)
  • Tunis (mundhak dadi limang penerbangan mingguan wiwit 24 Januari)

Operator nasional Negara Bagian Qatar terus mbangun jaringan, sing saiki ana luwih saka 120 tujuan kanthi rencana bakal nambah luwih saka 130 ing pungkasan Maret 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.