24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Rentals liburan Hawaii sing ngluwihi hotel standar

preinan
Rentals plancongan Hawaii

Kanthi luwih akeh turis sing teka ing Hawaii wiwit negara kasebut ngganti aturan lelungan maneh tanggal 15 Oktober, Otoritas Pariwisata Hawaii wis nglacak panggonane para liburan kasebut. Nganti saiki nganti wulan pungkasan, luwih akeh sing milih tetep nyewa liburan tinimbang hotel standar.

Print Friendly, PDF & Email

Turis liyane menyang Aloha Negara nglampahi preinan ing sewa liburan Hawaii lan hotel - meh kaping pindho. Wulan kepungkur, rata-rata pendhudhukan sewa plancongan yaiku 40.5 persen, lan pendhudhukan hotel 23.8 persen.

Beda karo hotel standar, hotel kondominium, resor timeshare, lan unit sewa liburan ora mesthi kasedhiya ing saindhenging taun utawa saben dina ing wulan lan asring nampung tamu sing luwih akeh tinimbang kamar hotel tradisional.

Ing wulan Desember 2020, total pasokan sewa saben wulan preinan saben wulan yaiku 621,100 unit wengi (-25.4%) lan panjaluk saben wulan 251,300 unit wengi (-59.9%). Nanging, tarif rata-rata unit saben dina (ADR) kanggo unit sewa liburan ing saindenging negara ing wulan Desember yaiku $ 251, sing kurang saka ADR kanggo hotel ($ 291).

Wiwit tanggal 15 Oktober, penumpang sing teka ing negara liya lan plancongan bisa ngliwati karantina mandiri 14 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Pengujian Dipercaya lan Mitra Perjalanan liwat program Aman Plancongan negara. . Efektif tanggal 24 November, kabeh wisatawan Trans-Pasifik sing melu program tes pra-lelungan diwajibake duwe asil tes negatif sadurunge budhal menyang Hawaii, lan asil tes ora bakal ditampa maneh nalika ana plancongan teka ing Hawaii. Ing tanggal 2 Desember, County Kauai nundha sawetara partisipasi ing program Safe Travels negara, dadi wajib kanggo kabeh wong sing lelungan menyang Kauai karantina nalika teka. Tanggal 10 Desember, karantina wajib dikurangi saka 14 dadi 10 dina sesuai karo pedoman Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit AS. Kabupaten Hawaii, Maui, lan Kalawao (Molokai) uga duwe karantina parsial ing wulan Desember.

Ing wulan Desember, penyewaan jangka pendek sing sah diijini dioperasikake ing Oahu, Pulo Hawaii lan Kauai, yen ora digunakake minangka lokasi karantina. Kanggo County Maui, sewa liburan uga diidini beroperasi sajrone wulan Desember, nanging mung bisa digunakake minangka papan karantina dening para wisatawan antaranegara sing ngenteni asil tes pra-lelungan.

Divisi Riset Pariwisata Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) nerbitake temuan laporan sing nggunakake data sing dikompilasi dening Transparent Intelligence, Inc. Data ing laporan iki khusus ora kalebu unit sing dilaporake ing Laporan Kinerja Hotel Hawaii HTA lan Laporan Ukur Triwulanan Hawaii Timeshare. Ing laporan iki, sewa liburan ditemtokake minangka panggunaan omah sewaan, unit kondhisi, kamar pribadi ing omah pribadi, utawa kamar / ruang bersama ing omah pribadi. Laporan iki uga ora nemtokake utawa mbedakake antarane unit sing diidini utawa ora ditampa. "Legalitas" apa wae unit sewa liburan ditemtokake adhedhasar kabupaten.

Taun-Tanggal Desember 2020

Sewa jangka pendek ora ana ing dhaptar negara bisnis penting ing wiwitan wulan Juni, lan walikota kabupaten banjur nggawe aturan dhewe babagan penyewaan jangka pendek. Ing Oahu, sewa jangka cendhak ora diidini beroperasi nganti pirang-pirang taun 2020. Kanggo Pulo Hawaii, Kauai lan County Maui, penyewaan jangka pendek sing sah diidini bisa digunakake anggere ora digunakake minangka lokasi karantina. Nanging, ing wulan Oktober, County Maui wiwit ngidini para pelancong sing ngenteni asil tes pra-lelungan tetep bisa nyewa plancongan minangka papan karantina.

Ing taun 2020, pasokan sewa liburan ing saindhenging negara mudhun 39.6 persen dibandhingake karo level 2019 kanthi kasedhiya 6.0 yuta unit wengi. Permintaan unit luwih akeh kena pengaruh, mudhun 65.1 persen dadi 2.6 yuta unit wengi. Rata-rata pendhudhukan taun 2020 kanggo unit sewa liburan Hawaii yaiku 42.8 persen (-42.3 poin persentase) lan ADR yaiku $ 238 (-17.9%) (Gambar 2). Yen dibandhingake, hotel Hawaii ana 37.1 persen sing dikuwasani ing taun 2020 kanthi ADR $ 267.

Sorotan Pulo

Ing wulan Desember, County Maui duwe pasokan sewa liburan paling gedhe kanggo kabeh papat kabupaten kanthi 250,800 unit wengi sing kasedhiya (-10.6%) lan panjaluk unit yaiku 104,800 unit wengi (-52.7%), nyebabake 41.8 persen hunian (-37.2 poin persentase) kanthi ADR $ 277 (-24.8%). Hotel Maui County 26.0 persen dikuwasani kanthi ADR $ 501.

Sajrone 2020, ana 2.1 yuta unit kasedhiya wengi ing Maui County (-33.1%). Pendhudhukan sewaan Maui County 42.4 persen (-46.3 poin persentase) lan ADR $ 293. Yen dibandhingake, hotel ing Maui County 33.9 persen dikuwasani ing taun 2020 kanthi ADR $ 414.

Pasokan sewa plancongan Oahu kasedhiya 135,900 unit wengi (-41.7%) ing wulan Desember. Kebutuhan unit yaiku 62,800 unit wengi (-64.4%), saengga 46.2 persen hunian

(-29.5 poin persentase) lan ADR $ 204 (-19.5%). Hotel Oahu 23.6 persen dikuwasani kanthi ADR $ 184.

Oahu duwe 1.7 yuta unit malam sing kasedhiya (-46.4%) ing taun 2020. Pendhudhukan sewa plancongan Oahu ana 42.4 persen (-43.4 poin persentase) lan ADR $ 184. Yen dibandhingake, hotel Oahu nglaporake jumlah hunian 39.0 persen ing taun 2020 kanthi ADR $ 216.

Pasokan sewa liburan Pulau Hawaii ana 129,000 unit wengi sing kasedhiya (-35.8%) ing wulan Desember. Permintaan unit yaiku 59,300 unit wengi (-58.9%), ngasilake 46.0 persen hunian (-25.9 poin persentase) kanthi ADR $ 232 (-7.4%). Hotel Pulau Hawaii ana 26.8 persen dikuwasani kanthi ADR $ 329.

Pasokan sewa plancongan taun iki mudhun 42.1 persen dadi 1.4 yuta unit bengi kanggo Pulo Hawaii. Sewa liburan Pulau Hawaii mungkasi taun kanthi jumlah pendhudhuk 44.6 persen (-32.7 poin persentase) lan ADR $ 188 (-20.5). Yen dibandhingake, hotel Pulau Hawaii ana 38.0 persen sing dikuwasani ing taun 2020 kanthi ADR $ 254.

Kauai duwe nomer paling sithik unit wengi sing kasedhiya ing wulan Desember yaiku 105,500 (-10.7%). Panjaluk unit ana 24,400 unit wengi (-71.2%), ngasilake hunian 23.1 persen (-48.7 poin persentase) kanthi ADR $ 309 (-21.6%). Hotel Kauai ana 13.4 persen dikuwasani kanthi ADR $ 178.

Ing taun 2020, pasokan sewa plancongan Kauai kasedhiya 877,300 unit wengi sing kasedhiya (-33.7%) kanthi hunian 41.5 persen (-44.9 poin persentase). Sewa plancongan Kauai ADR paling dhuwur ing negara kasebut yaiku $ 297 (-21.0%). Hotel Kauai 33.0 persen dikuwasani ing taun 2020 kanthi ADR $ 262.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.