24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Finlandia India Breaking News Warta Breaking Qatar Rusia Breaking News Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Rusia nerusake penerbangan penumpang karo papat negara

Rusia nerusake penerbangan penumpang karo papat negara
Rusia nerusake penerbangan penumpang karo papat negara
ditulis dening Harry S. Johnson

Rusia ngluncurake maneh layanan udara karo Qatar, India, Vietnam lan Finlandia

Print Friendly, PDF & Email

Pejabat Rusia ngumumake manawa tanggal 27 Januari 2021, Rusia bakal nerusake penerbangan karo papat negara, sing sadurunge ditundha amarga Covid-19 pandhemen.

Miwiti Rebo sing bakal teka iki, warga Rusia bakal bisa mabur menyang Qatar, India, Vietnam lan Finlandia. Warga negara kasebut, bakal bisa mabur menyang Rusia. Iki uga ditrapake kanggo wong-wong sing duwe ijin omah ing negara kasebut.

Keputusan iki kanggo nerusake hubungan udara karo papat negara kasebut digawe dening kantor pusat operasi resmi Rusia kanggo coronavirus, lan perintah sing cocog ditandatangani dening Perdana Menteri Federasi Rusia.

Miturut rilis resmi, penerbangan menyang Qatar bakal mangkat kaping telu seminggu, menyang India, Vietnam lan Finlandia - kaping pindho saben minggu.

Uga diumumake yen Siprus bakal mbukak wates kanggo turis manca wiwit 1 Maret.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.