Tunisia tujuane bisa narik 300,000 turis

000ggg_289
000ggg_289
ditulis dening editor

Tunis - Tunisia sing dadi tujuan kaloro ing donya kanggo spa lan terapi thalasso sawise Prancis, narik kawigaten pengunjung sing saya tambah akeh amarga jarake karo Eropa, tempera sing entheng.

Print Friendly, PDF & Email

Tunis — Tunisia sing dadi tujuan kaloro ing donya kanggo spa lan terapi thalasso sawise Prancis, narik kawigaten para pengunjung sing tambah akeh amarga jarake karo Eropa, iklim sing entheng, sedheng, rega terjangkau lan kualitas layanan sing diwenehake.

Sanajan krisis finansial, pelayanan kesehatan masarakat Tunisia promosi pendekatan adhedhasar kualitas sing ngawasi kualitas kegiatan terapi thalasso lan tundhuk karo standar internasional. Kamentrian tujuane kanggo narik 300,000 turis kesehatan ing taun iki.

Kanggo negara sing wis diberkahi adus panas alam lan sumber mineral wiwit jaman Carthage Romawi, tujuane katon nyata banget.

Negara kasebut uga ngarahake dadi tujuan wisata medis regional sing unggul, kanthi ngrangsang investasi ing sektor pariwisata medis lan nguatake kemitraan karo agensi perjalanan asing khusus. Uga bakal ngluncurake seri pasinaon sing ditargetake kanggo ngenali wilayah anyar lan pasar sing luwih gedhe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.