Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Hotel & Resor News Resorts Pariwisata Maneka Warta

50 Resor ing Meksiko Bangkrut Secara Teknis

Pilih basa sampeyan
Pengunjung LGBTQ Puerto Vallarta takon babagan pengaruh COVID-19 ing rencana lelungan
Pengunjung LGBTQ Puerto Vallarta takon babagan pengaruh COVID-19 ing rencana lelungan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika hotel didol sajrone krisis kaya COVID-19, teknis kasebut bangkrut.
Ing kutha-kutha resort Meksiko Los Cabos, Mexico City, Guanajuato, Acapulco, Cuernavaca, Bahía de Banderas luwih saka 50 hotel resort gedhe wis siyap ngganti pemilik.

Print Friendly, PDF & Email

Puerto Vallarta lan Riviera Nayarit dikenal minangka koridor pariwisata Meksiko.

Sawetara wirausaha hotel gedhe nyedhiyakake paling ora pitung properti kanggo didol.

 Antarane yaiku Las Palmas Hotel, Holiday Inn lan Paradise Village.
Alesanipun minangka lowongan lowongan amarga pandemi COVID-19.

Miturut presiden Asosiasi Hotel Jalisco, Juan Carlos Mondragón Castañeda, nalika perusahaan nawakake pendhudhukan kaya iki kanggo didol, iki minangka akibat saka "bangkrut teknis", "amarga sawetara operasi sing nggawe bisnis ora bisa diowahi.

Hotel sing didol katon ing hotelesenventa.mx.

The Las Palmas hotel ingPuerto Vallarta dening Gabriel Igartúa Sánchez, ditawakake kanthi rega 40 yuta dolar kanthi 225 kamar lan kategori lintang papat.

The “Pantai Ramah” didol kanthi rega 105 yuta dolar. Hotel iki nduwe 390 kamar lan kalebu kategori bintang lima. Kajaba iku, ana Holiday Inn saka Vallarta, sing ditawakake udakara 85 yuta dolar. Wis 235 kamar lan kategorine yaiku patang lintang.

Blue Bay ”Didol 35 yuta dolar dadi patang lintang lan nduwe 346 unit.

Hotel ” Suites del Sol ", Ditawakake limang yuta dolar. Nduweni 96 kamar lan kalebu kategori lintang telu.

Ing Riviera Nayarit, hotel sing didol yaiku “Desa Surga ”Sing ngedegake lan duwe Don Graciano Sovernigo. Properti iki didol nganti 650 yuta dolar. Iku paling larang kabeh. Properti bintang lima kasebut nduweni 693 kamar kalebu suite mewah.

Hotel bintang lima ” Dreams Villamagna Resort & Spa ", Ditawakake kanthi 76 yuta dolar. Wis 229 kamar.

Kabeh perusahaan panginepan iki saiki lagi operasi, nanging miturut Mondragón Castañeda, adol bisa uga amarga bangkrut teknis.

Sèket hotel sing didol ing Los Cabos, Mexico City, Guanajuato, Acapulco, Cuernavaca, Bahía de Banderas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.