Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor LGBTQ News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

WTTC nekat lan duwe titik

Pilih basa sampeyan
WTTC ngrayakake pungkasan taun 2020 kanthi tujuan 200th Safe Travels
WTTC ngrayakake pungkasan taun 2020 kanthi tujuan 200th Safe Travels
ditulis dening Juergen T Steinmetz

WTTC minangka pimpinan utama ing industri pariwisata lan pariwisata saiki.
Nanging para pimpinan duwe kewajiban. Kewajiban WTTC yaiku anggota industri pariwisata lan pariwisata paling gedhe - lan dheweke berjuang supaya bisa urip.

Print Friendly, PDF & Email

Nggawe keamanan ing bisnis wis ngrusak mata pencaharian lan bisnis saka pirang-pirang perusahaan lan wong sing kerja lan tanggung jawab sing dadi pemimpin ing industri pariwisata lan pariwisata.

Nanging, detik keamanan isih udakara ewu, sepuluh ewu, utawa malah atus ewu jiwa, dadi tragedi manungsa tanpa bayangan.

Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) duwe amanat penting. Amanat kasebut minangka pemain paling gedhe ing industri raksasa iki sing dikenal minangka lelungan lan pariwisata. Kanthi UNWTO nanggung kewajiban, WTTC uga wis nanggung tanggung jawab sing kudu ditindakake pamarentah. Iki minangka tanggung jawab angel lan angel kanggo njupuk organisasi pribadi.

CEO WTTC Gloria Guevara minangka wong sing berpengalaman sing wis kerja keras ngladeni industri iki. Dheweke uga duwe pengalaman ing sektor publik minangka mantan menteri pariwisata ing Meksiko. Rilis pers saiki dening WTTC nanging pancen nekat.

Apa WTTC nggunakake Keamanan Liyane? Dina iki Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) ujar manawa ngenalake karantina hotel anyar dening pamrentah Inggris bakal meksa runtuh Plancongan lan Pariwisata kaya sing wis dingerteni.

WTTC wedi pengaruh sing nyuda proposal anyar sing dianggep pemerintah Inggris bakal nyebabake kerusakan parah ing sektor sing nyumbang meh 200 milyar kanggo ekonomi Inggris.

Kekhawatiran kasebut ngetrapake sangang watesan larangan lelungan sing ngancam, sing nyebabake akeh bisnis rusak, pirang-pirang yuta wong sing ilang utawa duwe risiko, lan kapercayan kanggo lelungan ing wektu sing paling endhek.

Gloria Guevara, Presiden & CEO WTTC, ujar: "Sektor Perjalanan & Pariwisata Inggris ngupayakake slamet - gampang banget. Kanthi sektor kasebut ing negara sing ringkih, pangenalan karantina hotel dening pamrentah Inggris bisa meksa Travel & Pariwisata runtuh. 

"Pelancong lan plancongan ora mung pengin lelungan bisnis utawa plancongan amarga ngerti yen kudu mbayar kanggo ngisolasi hotel, nyebabake penghasilan drastis ing sektor kasebut.

"Saka maskapai nganti agen perjalanan, perusahaan manajemen perjalanan nganti perusahaan liburan lan sapanunggalane, pengaruhe ing bisnis lelungan Inggris bakal ngancurake, luwih suwe nundha pemulihan ekonomi. Malah, ancamane tumindak kaya ngono iku cukup kanggo gawe was-was lan waspada serius.

"WTTC yakin langkah-langkah sing diluncurake pamrentah minggu kepungkur - bukti tes COVID-19 pra-keberangkatan, disusul karo karantina singkat lan tes liyane yen perlu, bisa mungkasi virus ing trek, lan isih ngidini kebebasan lelungan kanthi aman . 

"Sawetara negara, kayata Islandia, wis sukses ngetrapake rezim uji coba nalika teka, sing wis ngatasi panyebaran, nalika njamin wates tetep mbukak. Dadi, penting banget langkah-langkah kasebut diwenehake sawetara wektu kanggo bisa digunakake.

"Sanajan kahanan sing surem, kita pancen yakin bakal ana papan kanggo optimisme lan masa depan sing luwih cerah. Plancongan bisnis, ngunjungi kulawarga lan preinan bisa bali kanthi kombinasi rezim pengujian internasional, vaksin lan masker wajib. 

"Langkah-langkah sing gampang nanging efektif banget iki, yen ditrapake kanthi bener, bisa nuwuhake kebangkitan sektor sing penting kanggo ndayani Inggris lan pemulihan ekonomi global."

WTTC njaga sanajan karantina kepeksa sawise lelungan pirang-pirang wulan, pancen ora ana bukti sing nuduhake manawa bisa. 

Malah tokoh pamrentah dhewe nuduhake karantina durung kabukten efektif nyuda panyebaran COVID-19. Panularan komunitas tetep menehi bebaya sing luwih gedhe tinimbang lelungan internasional.

Pusat Pencegahan dan Pengendalian Penyakit Eropa (ECDC), bebarengan karo akeh organisasi utama liyane, ujar manawa karantina dudu langkah kesehatan masarakat sing efektif lan mung ngalangi perjalanan.

Pratelan sing diluncurake WTTC iki wani, lan sawetara uga mikir ora tanggung jawab. Amerika Serikat minangka conto klasik babagan carane nggawe ekonomi luwih dhuwur tinimbang urip dadi mateni. Kanthi versi COVID-19 sing luwih bahaya sing nyebar ing Inggris, pratelan iki bisa uga ora mung wani nanging ora wedi lan nekat.

Gloria pancen bener ujar, industri pariwisata lan pariwisata ngupayakake kaslametan, nanging uga wong liya, sayangé. Dhuwit bisa mbangun industri maneh, nanging ora bisa nguripake maneh wong sing wis mati.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.