LUX Chongzuo, Guangxi arep mbukak

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
blumbang 7 ret 792x562

Diubengi kebon tropis sing subur kanthi tampilan formasi karst sing megah, LUX * Chongzuo, Guangxi Resort & Villas, resor mewah internasional pertama Daxin County.

Print Friendly, PDF & Email

Dumunung ing provinsi Guangxi sing dipisahake karo Vietnam karo kali Mingshi sing apik, resor iki kurang saka rong jam perjalanan saka Bandar Udara Internasional Nanning Wuxu sing wis ana gandhengane lan Cagar Alam Nongguan, papane para langur kepala putih sing mbebayani banget, lan 30 menit saka Air terjun transnasional paling gedhe ing Asia, Air Terjun Detian sing misuwur ing saindenging jagad. 

"Kami seneng banget ngluncurake properti mewah mewah LUX * Resorts & Hotel 'ing China, kanthi kemitraan karo perusahaan perusahaan, Guangxi Daxin Mingshi Yijing Tourism Development Co. Ltd," ujare Paul Jones, kepala pejabat eksekutif The Lux Collective. "Lokasi sing luar biasa, ditambah karo fasilitas kelas internasional, bakal menehi tamu papan perlindungan eksklusif kanggo ngrasakake kemewahan sejati - wektu kanggo seneng seni lelungan alon-alon lan bisa nyambung kanthi komunitas lokal, budaya, panganan lan musik." 

Konseptualisasi dening Teamer International adhedhasar ing Guangzhou, arsitektur lan interior resor dirancang kanggo integrasi karo lingkungan sing nyenengake, campuran alam lan buatan manungsa kanthi harmoni karo lanskap sing durung diresiki. Pendhudhuk kutha bakal nemokake swarga sing adoh saka swaraning polusi lan cahya kanthi cahya swasana ati sing dipasang kanggo ngidini para tamu pengalaman nyata saka langit wengi sing kebak lintang sawise srengenge surup. 

Accommodation
Resor kasebut bakal nampilake 50 suite lan enem villa ing tahap pertama, kanthi ukuran antara 80 lan 180 meter persegi. Kabeh kamar seneng balconies sing madhep kali, sing ndeleng gunung karst sing nggumunake lan alas tropis. Nggunakake bahan-bahan pribumi kayata kayu lan watu, ditambah karo pagawean tembaga, tampilan minimalis kanthi estetis lan fungsional. 

Mangan lan bar
Dipimpin dening Chef Eksekutif George Qu, sing dianugerahi gelar Chef Banget ing Kompetisi Kuliner Internasional Cordon Bleu sing bergengsi ing taun 2018, loro restoran lan telung bar resor kasebut kalebu:

• Kabeh Dina Makan - Dumunung ing pinggir kali, restoran makan sedina mupangat nyedhiyakake sarapan, nedha awan lan nedha bengi kanthi macem-macem spesialisasi Cina, Asia Tenggara lan Kulon sing bisa dipilih, a la carte utawa saka stasiun panganan interaktif.

• Steakhouse Khusus - Steakhouse sing nyenengake lan elegan sing nyedhiyakake pasugatan sing apik banget kanthi potongan daging sing dipilih kanthi tliti lan pilihan anggur sing apik ing saindenging jagad.

• Bar Rooftop - Oasis ing atap ruangan minangka papan sing paling apik ing wayah sore kanthi bir kerajinan, koktail lan anggur sing ana ing sadawane piring cilik.  

• Pool Bar - Nawakake ombenan lan cemilan sing nyenengake ing jejere kolam renang tanpa wates 35 meter sing luar biasa.

• Maison LUX * - Diilhami dening kafe lan bar Eropa sing mewah ing Prancis lan Italia, Maison LUX * nglayani kopi, kue-kue krasan, lan es krim artisanal kanggo tuwuh sawise njelajah, sadurunge ganti dadi bar santai ing wayah sore. aperitif lan pencernaan.

Kesehatan lan Kesehatan

• LUX * Me Spa 
Wiwit wulan April 2021, rasakake perawatan spa tradisional Vietnam ing alun-alun LUX * Me Spa sing menang, disingkirake karo greenery kanthi arsitektur gaya Zhuang tradisional.

• LUX * Me Fitness
Dilengkapi peralatan kardio lan latihan bobot paling anyar dening Life Fitness, gymnasium nyedhiyakake panorama kebon sing subur ing resor liwat jendela sing amba. 

Print Friendly, PDF & Email