Airlines Warta Breaking Travel News Rilis pers Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bangkok Air nerusake penerbangan liyane saka Bangkok

Layar Ditembak 2021 01 25 jam 22 17 51
Layar Ditembak 2021 01 25 jam 22 17 51
ditulis dening Juergen T Steinmetz

angkok Airways ngumumake maneh layanan langsung antara Bangkok (Suvarnabhumi) - rute Trat lan Bangkok (Suvarnabhumi) - Sukhothai, wiwit tanggal 1 Februari 2021 lan sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

Bangkok Air nerusake layanan antarane Bangkok (Suvarnabhumi) - Trat (pulang pergi) lan Bangkok (Suvarnabhumi) - Sukhothai (pulang pergi) bakal nggawe total 7 tujuan layanan maskapai yaiku;

1. Bangkok (Suvarnabhumi) - Samui (pulang pergi)

2. Bangkok (Suvarnabhumi) - Phuket (pulang pergi)

3. Bangkok (Suvarnabhumi) - Krabi (pulang pergi)

4. Bangkok (Suvarnabhumi) - Lampang (pulang pergi)

5. Bangkok (Suvarnabhumi) - Chiang Mai (pulang pergi)

6. Bangkok (Suvarnabhumi) - Trat (pulang pergi), wiwit tanggal 1 Februari 2021

7. Bangkok (Suvarnabhumi) - Sukhothai (pulang pergi), wiwit tanggal 1 Februari 2021 

Nanging, penerbangan antara Phuket - Hat Yai (pulang pergi), Phuket - U-Tapao (pulang pergi) lan
Phuket - Samui (pulang pergi) isih tetep dilereni nganti 27 Maret 2021.

Kajaba iku, maskapai kasebut bakal nambah penutupan ruang tunggu penumpang, kios layanan ing kabeh bandara sing kasedhiya uga kantor tiket sing ana ing dalan Vibhavadi Rangsit nganti 28 Februari 2021.

Maskapai iki uga pengin ngumumake jam operasi sawetara kanggo telung bandara yaiku; Bandara Samui, Bandara Sukhothai lan Bandara Trat. Jam operasional sementara bakal efektif wiwit dina iki nganti 27 Maret 2021.

Tabel ing ngisor iki nuduhake jam operasi sementara saka telung bandara:

AirportJam Operasi Sementara
Samui09.00jam - 19.30jam.
Sukhothai06.00jam - 20.00jam.
Trat08.00jam - 17.00jam.

https://www.bangkokair.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.