Antigua & Barbuda Breaking News Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

ATBA promosiake Donyelle Bird-Browne dadi Senior Business Development Manager, USA

ATBA promosiake Donyelle Bird-Browne dadi Senior Business Development Manager, USA
ditulis dening editor

Kantor Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda AS seneng ngumumake janjian saka Ibu Donyelle Bird-Browne dadi Senior Business Development Manager. Kanthi kapasitas anyar, dheweke bakal terus ngupayakake upaya pengembangan pasar kanggo ngembangake bisnis perdagangan plancongan ing saindenging wilayah AS Tenggara.

Bird-Browne paling anyar dadi Pariwisata lan Manajer Investasi kanggo ABTA. Promosi iki ngakoni komitmen, dorongan lan ambisi identitas lan pangopènan kesempatan strategis potensial lan hubungan mitra koperasi ing wilayah utama iki kanggo entuk tujuan.

Sawijining tokoh sing misuwur lan misuwur ing industri iki, keahliane lan keahliane kalebu integritas karo upaya tim kanggo nambah pengalaman Antigua lan Barbuda, lan nambah tekan tujuan sing dituju.

Kanthi tanggung jawab tartamtu kanggo pilar pemasaran Yachting lan Sailing, minangka Manajer Pengembangan Bisnis Senior, Bird-Browne bakal kerja bareng karo tim kanggo nggawe kesempatan strategis lan ningkatake macem-macem hotel, tur lan kegiatan wisata sing makili pengalaman Antigua lan Barbuda liwat pilar fokus tambahan; romansa, kesehatan, warisan lan budaya.

"Donyelle wis mbuktekake manawa dheweke dadi anggota tim sales and marketing USA sing luwih larang luwih saka limang taun," ujare Colin James, CEO, ABTA. "Kita yakin manawa ing posisi sing anyar, dheweke bakal terus ngembangake pangsa pasar tujuan Antigua lan Barbuda ing saindenging pasar AS."

Nalika ditakoni babagan promosi kasebut, Bird-Browne menehi komentar, "Aku seneng amarga wis diakoni amarga kerja kerasku lan aku motivasi banget kanggo terus ningkatake profil, ngembangake pasar lan ningkatake pengalaman sing diduweni.

Peran iki mesthi dadi kesempatan sing apik kanggo terus kerja bareng karo tim sing hebat, nggawe hubungan sing produktif lan strategis, nambah kehadiran ing pasar lan pungkasane ndhukung ekonomi nalika terus maju dadi tujuan sing dipilih. "

Donyelle Bird-Browne nyekel BA ing Komunikasi saka Albertus Magnus College, New Haven CT USA, lan duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing babagan pemasaran, promosi lan komunikasi.

Antigua (pocapan An-tee'ga) lan Barbuda (Bar-byew'da) dununge ana ing tengah Segara Karibia. Milih Penghargaan Perjalanan Dunia 2015, 2016 lan 2017 Tujuan Paling Romantis ing Karibia, swarga pulau kembar nawakake rong pengalaman unik kanggo para pengunjung, suhu ideal ing saindenging taun, sejarah sing apik, budaya sing padhang, tamasya sing nyenengake, resor sing menang, masakan sing ngombe lan 365 pantai pasir putih lan pasir putih sing nggumunake - siji kanggo saben dina ing taun. Pulo Leeward paling gedhe, Antigua ngemot 108 mil persegi kanthi sejarah sing apik lan topografi spektakuler sing nyedhiyakake macem-macem kesempatan wisata populer. Nelson's Dockyard, siji-sijine conto saka kastil Georgia sing ana ing situs Warisan Dunia UNESCO, bisa uga minangka tengara paling misuwur. Kalender acara pariwisata Antigua kalebu Minggu Pelayaran Antigua sing prestisius, Antigua Klasik Yacht Regatta, lan Karnaval Antigua tahunan; dikenal minangka Festival Musim Panas Paling Karibia. Barbuda, pulau adhine Antigua sing luwih cilik, minangka papan ndhelik selebriti. Pulo iki dununge ana ing sisih kidul wetan 27 mil sisih lor-wétan Antigua lan mung numpak pesawat 15 menit. Barbuda misuwur kanthi pantai pasir jambon sing durung ditemoni udakara 17 mil lan dadi papan perlindungan Sanctuary Bird paling gedhe ing Hemisfer Kulon. Golek informasi babagan Antigua & Barbuda ing kene utawa tindakake Twitter, Facebook, Instagram.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.