24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Denmark Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Transat ngumumake penerbangan langsung antara Montreal lan Copenhagen

ditulis dening Kepala Editor Tugas

Air Transat ngumumake yen bakal nawakake penerbangan langsung antarane Montreal lan Copenhagen, Denmark, musim panas mbesuk. Layanan anyar bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu wiwit tanggal 16 Juni nganti 20 September 2020. Penumpang bakal mabur nganggo Airbus A321neoLR, pesawat generasi anyar sing bubar ditambahake menyang armada Air Transat sing menehi pengalaman cahya sing luwih apik.

"Air Transat bangga dadi siji-sijine maskapai penerbangan sing nawakake layanan non-stop menyang Kopenhagen metu saka Montreal," ujare Annick Guérard, Chief Operating Officer, Transat. "Iki ndadekake jumlah tujuan Eropa sing bakal diwenehake musim panas mbesuk dadi 27. Pengenalan Airbus A321neoLRs menyang armada kita minangka tonggak sejarah ing manajemen operasi udara. Pesawat awak sempit sing adoh iki nambah efisiensi lan fleksibilitas, lan supaya bisa terus nawakake penawaran tujuan liburan. "

Copenhagen minangka salah sawijining tujuan pariwisata paling cepet ing Eropa. Model pangembangan ijo, kutha sing diubengi banyu lan taman kasebut dadi swarga pengendara sepeda. Ditulis ing antarane liyane kanggo budaya desain, museum lan restoran sing apik, Copenhagen nawakake macem-macem kegiyatan wisata lan obyek wisata.

"Kita seneng banget nampani tambahan Kopenhagen kanggo layanan udara Bandara Internasional YUL Montréal-Trudeau," ujare Presiden lan CEO ADM, Philippe Rainville. "Quebecers saiki duwe pilihan 155 tujuan sing bakal ditemokake nalika budhal saka kutha kita, lan luwih negesake peranane minangka pusat lalu lintas udara internasional. Thanks kanggo Air Transat, para turis bakal luwih gampang ngunjungi lan bisnis karo ibukota Denmark, sing dikenal minangka kutha sing ijo, inovatif lan cerdas. ”

"Kita seneng yen Air Transat mabur menyang Denmark kanthi rute langsung anyar iki menyang Kopenhagen," ujare Morten Tranberg Mortensen, Direktur Sales Sales & Route Airline, Bandara Copenhagen. "Layanan anyar iki saka Montreal menyang bandara paling gedhe ing Skandinavia bakal nggawa kesempatan plancongan apik kanggo wong Kanada lan Skandinavia. Iki negesake daya tarik Airbus A321neoLR anyar Air Transat, pesawat sing ngganti game sing mbukak rute anyar lan apik. Rute anyar iki bisa digawe saka upaya Air Transat lan CPH. ”

"Penerbangan anyar iki nguatake posisi Montreal dadi kutha internasional sing mbukak kanggo jagad," ujare Yves Lalumière, Presiden lan CEO Tourisme Montréal. "Kita bakal nindakake upaya kanggo njamin sukses turisme lan ekonomi kolaborasi anyar ing antarane rong kutha kasebut, kabeh nalika kerja bareng karo mitra Montreal."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov