24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental News Warta Breaking Taiwan Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Uber kanggo ngganti model operasi ing Taiwan, mitra karo perusahaan taksi lokal

ditulis dening Kepala Editor Tugas

Perusahaan enggo bareng kulo AS Uber Technologies Inc. ngumumake yen bakal ngganti model operasi ing Taiwan lan mitra karo perusahaan taksi lokal, sing bakal nyegah perusahaan nglanggar amandemen ukum sing diarani "klausa Uber."

Perusahaan AS ujar ing sawijining pernyataan manawa bakal bisa kerja sama karo industri taksi lan dadi platform teknologi miturut program taksi serbaguna pamrentah, sing ngidini pangukuran adhedhasar aplikasi seluler lan rega sing luwih dhisik, lan ora mbutuhake para supir nggunakake taksi kuning.

Ing model anyar, "para penunggang ora bakal weruh pangowahan kanggo pengalaman aplikasi utawa layanan sing wis biasa," ujare Uber.

Langkah kasebut ngrampungake perselisihan antara perusahaan lan pamrentah sing diwiwiti saka Artikel 130-1 saka Peraturan Manajemen Transportasi sing berlaku tanggal 6 Juni, sing nglarang Uber nawakake layanan taksi liwat kemitraan bisnis karo operator mobil sewa lokal ing negara kasebut, wis dilakoni.

Nalika periode transisi diidini, wong-wong sing nglanggar peraturan sing direvisi bisa uga dhendha $ 9,000 nganti NT $ 90,000 wiwit dina Minggu, ujare Menteri Perhubungan lan Komunikasi.

Minangka kanggo meh 10,000 driver Uber ing Taiwan, kementerian kasebut ujar manawa wis nulungi wong-wong sing pengin tetep ing bisnis entuk ijin operasi taksi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov