24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways kanggo nyoba app seluler IATA Travel Pass COVID-19 Digital Passport

Qatar Airways kanggo nyoba app seluler IATA Travel Pass COVID-19 Digital Passport
Qatar Airways kanggo nyoba app seluler IATA Travel Pass COVID-19 Digital Passport
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways bakal dadi maskapai pertama ing Timur Tengah sing miwiti nyoba teknologi IATA Travel Pass sing bubar

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Airways target dadi maskapai pertama ing Timur Tengah sing miwiti nyoba app seluler IATA Travel Pass 'Digital Passport' sing inovatif, kanthi kemitraan karo International Air Transport Association (IATA), wiwit Maret 2021. Sidhang kasebut bakal nduwe peran penting ing visi maskapai kasebut duwe pengalaman lelungan sing luwih kontak, aman lan lancar kanggo para penumpang.

Tahap pertama uji coba 'Digital Passport' bakal diluncurake ing rute maskapai Doha menyang Istanbul, saéngga para penumpang bisa nampa asil tes COVID-19 lan verifikasi manawa dheweke bisa nindakake lelungan. Iki uga bakal ngidini para pelancong bisa nuduhake status 'OK to Travel' sing wis diverifikasi karo maskapai lan pihak sing duwe kepentingan liyane, sanajan sadurunge teka ing bandara.

IATA Travel Pass uga bakal nyedhiyakake informasi paling anyar babagan peraturan kesehatan COVID-19 ngewangi para wisatawan supaya bisa memenuhi syarat kemasukan pamrentah paling anyar ing negara sing dituju.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kanthi program keamanan COVID-19 sing paling ketat lan kuat ing komunitas penerbangan global, kita fokus kanggo mesthekake manawa Qatar Airways bakal dadi maskapai pertama ing Tengah Wétan kanggo miwiti nyoba teknologi Pass Pass IATA sing mutakhir lan kita setya ndhukung industri maskapai kanthi lengkap liwat Panel Penasihat Industri IATA.

"Minangka pimpinan industri lan siji-sijine maskapai global sing duwe rating 5 Bintang sing bubar diumumake ing Skytrax COVID-19 Airline Safety Rating, kita komitmen kanggo njaga keamanan, kesehatan lan kesejahteraan para penumpang, lan njamin pengalaman pelanggan sing integral lan lancar ing saben titik lelungan karo kita.

"IATA Travel Pass kanthi efektif tumindak minangka 'paspor digital' kanggo para plancong lan minangka alat paling anyar kanggo nglawan panyebaran COVID-19, saéngga para penumpang bisa kanthi aman lan gampang nglancarake rencana plancongan, kanthi aman manawa lelungan sing wis diverifikasi kredensial adhedhasar informasi COVID-19 paling anyar, peraturan privasi data paling ketat lan aturan entri kanggo tujuan sing bakal dituju.

"Muga-muga kanthi investasi teknologi iki, kita bisa luwih semangat para penumpang ing saindenging jagad supaya luwih percaya marang keamanan lelungan udara lan wiwit nggawe rencana lelungan mbesuk sajrone wulan ngarep."

Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA, ujar: "Qatar Airways nuduhake kepemimpinan industri. IATA Travel Pass bakal verifikasi kredensial tes utawa vaksinasi para wisatawan, sing dadi kunci kanggo mbukak kunci lelungan tanpa langkah karantina. Uji coba paspor digital Qatar Airways bakal mbantu kita nggawe kapercayan ing antarane pamrentah lan wisatawan sing IATA Travel Pass bisa ngubungake identitas lelungan kanthi aman lan gampang kanthi idhentitas lelungan digital. Iki uga bakal mbantu mbuktekake manawa standar global ICAO kanggo paspor digital bisa digunakake. Lan iki bakal nyoroti kebutuhan supaya pemerintah nyepetake gaweyane karo industri kanggo nggawe standar global kanggo sertifikat kesehatan - sawijining pambuat kritis supaya bisa nyambungake maneh donya kanthi aman. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.