Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Kabar Olahraga Investments News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

"Lelungan kanthi aman" liwat Bandara Frankfurt: Segel Mutu TÜV dikonfirmasi maneh

"Lelungan kanthi aman" liwat Bandara Frankfurt: Segel Mutu TÜV dikonfirmasi maneh
"Lelungan kanthi aman" liwat Bandara Frankfurt: Segel Mutu TÜV dikonfirmasi maneh
ditulis dening Harry S. Johnson

Langkah-langkah komprehensif kanggo nglindhungi infeksi disesuaikan karo kahanan pandemi sing terus ana ing Bandara Frankfurt

Print Friendly, PDF & Email

"Plancongan aman" sajrone pandemi isih aktif bisa liwat Bandara Frankfurt (FRA). Iki wis dikonfirmasi maneh dening TÜV Hesse, sing bubar nambah FRA Segel kualitas "Aman saka Covid-19" suwene nem wulan maneh. 

Bandara Frankfurt wis nampa sertifikasi kualitas TÜV kaping pisanan saka organisasi pangujian Tüv Hesse ing wulan Juli 2020, wiwit nem wulan nganti Januari 2021. Wiwit iku, operator bandara Fraport terus ngoptimalake langkah-langkah kanggo memenuhi kebutuhan perlindungan lan kebersihan industri perjalanan udara kanggo nanggepi kahanan pandemi sing isih ana. "Kita wis ngetrapake rekomendasi auditor, kayata ngembangake langkah-langkah pencegahan infeksi kanthi kerjasama karo konsesi ritel lan konsesi panganan & minuman bandara," negesake Thomas Kirner, kepala layanan penumpang ing Fraport AG. 

Suwene pirang-pirang dina, tim TÜV Hesse maneh mriksa kabeh proses lelungan penumpang ing FRA - uga mriksa langkah-langkah sing wis ditindakake ing kabeh terminal kanggo njaga para sing kerja ing bandara. Auditor muji langkah-langkah kebersihan sing jembar, komunikasi intensif karo klompok target, lan persiyapan lan perlindungan personel sing apik. "Staff kita terus dilatih kanggo urusan karo para penumpang, kalebu cara ngelingake kanthi sopan supaya tundhuk marang syarat-syarat kebersihan Covid-19. Sing penting yaiku supaya kabeh wong tumindak kanthi tanggung jawab lan netepi aturan - sing penting kanggo nglindhungi awake dhewe lan wong liya, "jelas Kirner.

Bandara Council International (ACI), asosiasi operator bandara ing saindenging jagad, uga bubar ngakoni Bandara Frankfurt amarga tumindak teladan kanggo nglawan virus kasebut. Ing pungkasan taun 2020, Bandara Frankfurt nampa "Akreditasi Kesehatan Bandara ACI" sajrone setaun. Iki nggawe FRA dadi salah sawijining bandara Jerman sing pertama sing disertifikasi kanggo memenuhi standar internasional kanggo perlindungan higienis lan virus.

Syarat anyar kanggo masker pelindung irung-tutuk 

Ing tanggal 23 Januari 2021, pejabat pamrentah ngetokake persyaratan anyar babagan panggunaan tutup rai protèktif ing terminal ing Bandara Frankfurt - saiki mung topeng medis lan klinis FFP2 sing diidini. Tutup nutupi kain wis ora cukup maneh. Ringkesan babagan toko-toko bandara sing nyedhiyakake topeng proteksi sing dibutuhake kasedhiya kene.

Akeh informasi sing ana gandhengane karo langkah-langkah keamanan, tumindak sing cocog lan tips liyane sing migunani kanggo para wisatawan sing dianyari saben dina dening Fraport www.frankfurt-airport.com situs web Penumpang menehi saran supaya takon informasi kasebut sadurunge miwiti lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.