24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga News Filipina Breaking News tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Cebu Pacific nawakake asuransi COVID-19 kanggo nambah kapercayan penumpang

CEB nawakake tambahan asuransi COVID kanggo nambah kapercayan penumpang
CEB nawakake tambahan asuransi COVID kanggo nambah kapercayan penumpang
ditulis dening Harry S. Johnson

COVID Protect saiki kasedhiya ing kabeh penerbangan Cebu Pacific

Print Friendly, PDF & Email

Cebu Pacific (CEB), maskapai paling gedhe ing Filipina, ngenalake COVID Protect, tambahan paling anyar kanggo CEB TravelSure, rencana asuransi perjalanan komprehensif maskapai kasebut, kanggo menehi katentreman pikiran para lelungan nalika mabur sajrone wektu kasebut. Upgrade sing tepat wektu iki, sing bakal ngliputi rawat inap lan perawatan sing ana gandhengane karo COVID ing Filipina, tujuane supaya luwih akeh pilihan para penumpang rencana plancongan amarga maskapai kasebut prioritas kanggo kesehatan lan safety saben wong. 

Kanthi COVID Protect, penumpang plancongan nganggo Pacific Cebu sing tes positif kanggo Covid-19 bakal nganti PHP 1 yuta (udakara $ 20,805) kanggo biaya rawat inap lan biaya medis. Upgrade iki kanggo rencana asuransi lelungan maskapai kasedhiya kanggo kabeh penumpang sing mabur saka kabeh tujuan domestik CEB, uga tujuan internasional. Jangkoan diwiwiti tanggal tanggal budhal saka tujuan asal lan rampung rong jam sawise tekan pesawat bali menyang tujuan asal, kanthi durasi maksimal 30 dina berturut-turut. Jangkoan ditrapake kanggo penumpang Filipina lan non-Filipina sing dadi penduduk sing sah ing Filipina.

CEB TravelSure COVID Protect ditulis karo Perusahaan Asuransi Amerika Utara (Perusahaan Chubb). Chubb minangka perusahaan asuransi jiwa korban jiwa paling gedhe ing saindenging jagad.

"Kita seneng banget ngluncurake CEB TravelSure COVID Protect, selaras karo komitmen kanggo miwiti maneh lelungan lan pariwisata kanthi aman lan lestari. Kanthi COVID Protect, penumpang bakal bisa lelungan kanthi luwih manteb amarga wis dijamin jangkoan, luwih-luwih yen dijadwalake lelungan penting, "ujare Candice Iyog, Wakil Presiden Pemasaran lan Pengalaman Pelanggan CEB.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.