Awards Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Lelungan Rel Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penghargaan kanggo ngakoni kampanye pariwisata paling apik ing Eropa diluncurake

Penghargaan kanggo ngakoni kampanye pariwisata paling apik ing Eropa diluncurake
Penghargaan kanggo ngakoni kampanye pariwisata paling apik ing Eropa diluncurake
ditulis dening Harry S. Johnson

Komisi Perjalanan Eropa lan Eurail ngluncurake penghargaan pariwisata ril minangka bagean saka 2021 Taun Rel Eropa

Print Friendly, PDF & Email

Komisi Perjalanan Eropa (ETC) lan Eurail dina iki ngluncurake kompetisi penghargaan gabungan sing apik kanggo Kampanye Pariwisata Rel Eropa Paling Anyar 2021 minangka bagean saka '2021 Taun Eropa Rail' (EYR), sing diwiwiti tanggal 1 Januari 2021. bakal diwenehake menyang kampanye pemasaran ing taun iki sing paling apik ningkatake lelungan ril minangka model pariwisata berkelanjutan ing saindenging UE.

Inisiatif kasebut gabung karo macem-macem kegiatan kreatif sing bakal dadi perhatian utama ing saindhenging taun 2021 EYR, kanggo nyengkuyung panggunaan ril dening warga, para plancong lan bisnis lan menehi kontribusi marang target Deal Hijau UE dadi netral ing taun 2050.

Wisatawan dadi tambah akeh pengalaman lan sadar karo jejak lingkungane lan golek cara kanggo nyuda tapak CO2, nalika isih nggawe pengalaman anyar, unik, lan migunani. Ing kene pariwisata rel bisa dadi bagean menehi solusi mobilitas sing ramah lingkungan lan ramah lingkungan. Ing Uni Eropa, ril tanggung jawab kurang saka 0.5% emisi gas rumah kaca sing ana gandhengane, dadi salah sawijining transportasi paling ijo paling apik. Sanajan ana kaunggulan kasebut, mung udakara 10% warga Eropa milih ril minangka mode transportasi utama kanggo preinan utawa plancongan bisnis ing taun 2018. Salah sawijining cara kanggo nambah pangsa iki yaiku nggawe turis luwih ngerti babagan manfaate lelungan kereta api, saka kenyamanan ing kapal lan sangu koper murah banget supaya gampang tekan tujuan utamane.

Bebarengan, nggabungake lelungan sepur lan pariwisata bakal ningkatake manajemen aliran turis ing saindenging Eropa, nyuda tekanan ing titik panas populer lan promosi papan ing njaba rute pariwisata sing sibuk, nalika ndhukung peremajaan wilayah pedesaan lan wilayah terpencil. Plancongan kanthi plancongan kanthi rel uga bakal ngidini para turis melu komunitas lokal lan ningkatake kesadaran babagan identitas Eropa sing umum.

Ngomong sawise diluncurake penghargaan kasebut, ETC Direktur Eksekutif Eduardo Santander ujar, "Taun 2021 Taun Rel Eropa minangka kesempatan unik kanggo nggawe lelungan jejak bali kaya saiki. Plancongan Sepur nyambungake wong Eropa lan ngidini para tamu manca bisa lolos lan ngerti pasuryan Eropa sing sejati. ETC seneng banget ngluncurake penghargaan penting iki kanthi kemitraan karo Eurail nalika kita kerja bareng kanggo nggabungake lelungan kereta api lan pariwisata kanggo ningkatake pemulihan berkelanjutan sawise COVID-19. Kita nyengkuyung kabeh pemangku kepentingan pariwisata lan rel ing Eropa supaya "Hop On" lan kreatif karo inisiatif promosi anyar ing saindhenging EYR 2021 ".

Carlo Boselli, Manajer Umum Eurail: “Aku seneng banget ngluncurake penghargaan lelungan iki kanthi kemitraan karo ETC, luwih-luwih ing wektu sing angel kanggo industri pariwisata. Udakara setaun sawise pandemi COVID-19 nggawe donya mandheg, penghargaan iki ditujokake kanggo ngrayakake lan menehi perhatian umum marang peran penting rel minangka pambiyantu mobilitas berkelanjutan, lan menehi insentif perjalanan Sepur COVID-19 minangka model pariwisata sing regane dhuwur ing saindenging Eropa ”.

Penghargaan kasebut mbukak kanggo pariwisata nasional lan organisasi pemasaran tujuan, penyedia rel lan entitas liyane kanthi operasi signifikan ing sektor pariwisata Eropa. Tumindak ing ngisor iki minangka conto kegiatan promosi sing mungkin:

  • Konten lan Pemasaran Email
  • Pariwara asli lan media sosial
  • Pemasaran referensi lan Influencer
  • Tampilan program
  • Agensi Plancongan Online (OTA)

Pemenang bakal dipilih dening juri independen para ahli saka bidang rel lan pariwisata, lan bakal entuk gelar 'Kampanye Pariwisata Rel Paling Anyar 2021' uga segel digital, sertifikat, lan plakat digital sing terakreditasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.