Education Warta Pamrentah News Rilis pers Mbangun maneh Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Destination DC ngluncurake situs web anyar

Gedung Capitol AS
Tujuan DC

Kunjungan menyang Washington, DC ing taun 2021 menehi inspirasi konten lan desain anyar sing anyar lan menarik ing situs web pariwisata Washington.

Print Friendly, PDF & Email

"Situs web kita minangka salah sawijining cara sing paling penting kanggo komunikasi karo pengunjung potensial lan warga lokal, lan sawise setaun yen lelungan wis ilang, mula diwiwiti taun 2021 kanthi tampilan sing anyar ing papan sing dituju amarga kita kudu pulih," ujar Elliott L. Ferguson, II, Presiden lan CEO DDC, ngomentari situs web Destination DC washington.org sing dirancang maneh.

Destination DC (DDC), organisasi pemasaran tujuan resmi kanggo Washington, DC, bubar ngluncurake a dirancang ulang washington.org. Situs pisanan seluler anyar nyedhiyakake pengalaman sing nyenengake kanggo pangguna nalika njaga status minangka pusat perjalanan nemokake Washington, DC lingkungan, seni, budaya, blanja, olahraga, bioskop, museum, hotel, tawaran lan informasi paling anyar babagan kutha kasebut. Pangembang MMGY Global nyedhiyakake keahlian ing situs web pengunjung resmi kanggo ibukutha negara.

 "Pangguna uga bakal nemokake informasi rinci babagan cara pribadi lan virtual sing pas kanggo ngrayakake kesempatan taun iki nalika kita ngarep-arep acara pembukaan lan teken DC kanthi otomatis kalebu Festival Nasional Blossom Nasional, tanggal 4 Juli, DCJazzFest lan sateruse," tambah Ferguson.

Pengunjung ing washington.org sing direnovasi bakal nemu pandhu arah lan telusuran sing dioptimalkan, lan informasi paling anyar babagan kutha, kalebu status perjalanan lan langkah-langkah keamanan paling anyar ing bisnis sing gegandhengan karo lelungan. Crita, fotografi lan video bentuk dawa anyar nggawe pengalaman interaktif ing situs kasebut. Kanggo pamirsa konvensi, para ahli strategi acara bisnis bisa nemokake rapat lan alat konvensi sing luwih apik. Tawaran hotel, restoran lan atraksi dirancang kanggo para pengunjung. Wartawan bakal gampang golek inspirasi crita ing ruang pers sing wis dirubah. Operator tur grup bisa nyiyapake sadurunge ngunjungi itineraries virtual lan, mbesuk, nggunakake konten pendhidhikan tambahan.

"Salah sawijining ciri khas situs kasebut yaiku artikel utama kanthi inspirasi desain sing diterbitake kaping pirang-pirang taun. Konten 'Headliner', kaya sing kasebut, nyoroti apa sing mbedakake DC saka tujuan liyane lan mbukak online kanthi cara sing padha karo publikasi digital utama, "ujare Robin A. McClain, wakil presiden senior, pemasaran lan komunikasi. “Contone, kita bangga manawa akeh museum lan atraksi terkenal ing DC gratis. Desain anyar ngidini konten 'tumindak gratis' kanggo tampil kanthi cara sing bakal mbantu para pamirsa nalika mikir babagan lelungan maneh, bisa uga sadurunge mutusake arep menyang endi, lan pungkasane menehi inspirasi supaya bisa teka menyang DC. "

Situs web anyar iki dirancang kanggo seluler dhisik, amarga lalu lintas web saka piranti seluler kira-kira 60 persen lalu lintas situs ing washington.org. MMGY Global, agensi pemasaran terpadu terkemuka sing spesialisasine ing pariwisata, nyedhiyakake wawasan strategis saka konsep nganti diluncurake situs web anyar.

“Pelancong saiki nggunakake konten ing piranti seluler lan ngarepake konten lan rekomendasi sing disesuaikan karo sapa lan apa sing penting kanggo dheweke. Kanthi ngelingi wawasan kasebut, kita fokus ing upaya ngasilake pengalaman seluler sing kaya konten kanggo nyedhiyakake pengalaman panganggo sing hebat lan mbukak kabeh sing ditawakake Washington, DC, nggawe situs web tujuan kelas pertama, "ujare Robert Patterson , VP Teknologi Pemasaran, MMGY Global.

Sawise 10 taun tuwuh pariwisata ing Washington, DC, kanthi 24.6 yuta pengunjung ing taun 2019, kunjungan kasebut bakal mudhun nganti 53 persen ing taun 2020 amarga pandemi kasebut, miturut Ekonomi Pariwisata. Ing taun 2019, pariwisata ngasilake $ 8.2 milyar kanggo belanja pengunjung lan $ 896 yuta ing penghasilan pajak lokal. Ing Desember 2020, belanja pengunjung mudhun 79 persen, utawa $ 4.9 milyar, dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur, miturut Ekonomi Pariwisata.

Sawise pandemi entek lan pulih bisa diwiwiti kanthi tenanan, situs sing dianyari dadi alat utama kanggo motivasi pengunjung. Pakaryan DDC kanggo menehi inspirasi kanggo kunjungan langsung mupangat kanggo ekonomi lokal lan warga Distrik liwat belanja pengunjung, penghasilan pajak lan lapangan kerja lokal.

"Tim kita darmabakti kanggo ngembangake situs iki sajrone taun sing tantangan banget amarga kutha lan negara kasebut ngalami pandemi, ketidakadilan ras lan pemberontakan ing Gedung Capitol AS sawetara minggu kepungkur," ujare McClain. "Nalika kita nyumurupi transisi kekuwatan kanthi tentrem nalika diresmekake, kita bakal nguatake Washington, DC minangka papan kanggo pariwisata demonstrasi kanthi tentrem, ngalami sejarah lan nggunakake hak Amandemen Pertama sampeyan."

Refraksi situs kasebut cocog karo penghargaan sing padhang lan akeh sebab kanggo ngunjungi Washington, DC ing taun 2021 nalika lelungan bisa luwih diterusake. Kutha kasebut diwenehi tagihan paling dhuwur ing "Tujuan Paling Apik ing Dunia: Dhaptar Emas 2021" dening Condé Nast Traveler, lan dijenengi salah sawijining "12 tujuan paling apik ing taun 2021" dening The Points Guy, uga salah sawijining "Lokasi paling apik Papan 2021 ”dening Frommer's. Ing taun 2021, telung hotel anyar bakal mbukak ing Washington, DC: VEN ing Embassy Row, Kimpton Banneker lan Cambria Hotel Washington DC Capitol Riverfront. Amtrak, siji-sijine jalur transportasi antar negara jarak jauh ing AS, ngrayakake 50 taun ing taun 2021. Tonggak seni lan budaya kalebu peringatan 175 taun Institusi Smithsonian, ulang taun 125 sistem DC Public Library, ulang taun 100th The Phillips Koleksi lan mengeti 50-an Kennedy Center.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.