24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Abu Dhabi ngumumake dhaptar tujuan 'Daftar Hijau' sing dianyari

Abu Dhabi ngumumake dhaptar tujuan 'Daftar Hijau' sing dianyari
Abu Dhabi ngumumake dhaptar tujuan 'Daftar Hijau' sing dianyari
ditulis dening Harry S. Johnson

Gabung ing dhaptar kasebut tundhuk kritéria kesehatan lan keamanan sing ketat kanggo njamin kesejahteraan komunitas UAE

Print Friendly, PDF & Email

Departemen Budaya lan Pariwisata - Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi) nerbitake dhaptar tujuan 'Daftar Hijau' sing dianyari. Penumpang sing teka ing tujuan kasebut bakal dikecualekake saka tumindak karantina wajib sawise mlebu ing Abu Dhabi lan mung kudu menjalani tes PCR nalika tekan Bandara Abu Dhabi.

Negara, wilayah, lan wilayah sing kalebu ing 'Daftar Hijau' bakal diupdate kanthi rutin adhedhasar pembangunan internasional. Gabung ing dhaptar kasebut tundhuk kritéria kesehatan lan keamanan sing ketat kanggo njamin kesejahteraan komunitas UAE. Dhaptar kasebut uga mung ditrapake kanggo negara sing teka tinimbang kewarganegaraan.

dianyari DCT Abu Dhabi 'Daftar Hijau' tanggal 26 Januari 2021:

  • Australia
  • Bahrain
  • Brunei
  • China
  • Kepulauan Falkland
  • Greenland
  • Hong Kong (SAR)
  • Maldives
  • Mauritius
  • Mongolia
  • New Zealand
  • Oman
  • Qatar
  • Saudi Arabia
  • Singapore
  • St Kitts lan Nevis
  • Thailand
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.