Ngilangi Warta Eropa Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Walanda News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Walanda, Kraton Api amarga COVID19

CovidNKL
CovidNKL
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dikenal minangka negara sing paling liberal ing saindenging jagad, warga Walanda kuwatir yen kabebasan kasebut dijupuk saka negara kasebut. Walanda ing Negara Kekacauan sawise para pemrotes ngrusak kutha-kutha gedhe ing Walanda lan isih aktif.

Print Friendly, PDF & Email

Virus iki njupuk kebebasan saka subyek ing negara sing paling liberal ing planet iki.

Walanda wis ana ing pojok, kutha-kutha padha kobong. "Kita nindakake langkah-langkah kasebut, ora kanggo nyenengake, nanging amarga kita nglawan virus lan virus sing saiki njupuk kamardikan saka kita," ujare juru bicara polisi ing Amsterdam. Kita wis terus ujar manawa keamanan publik kudu dadi prioritas utama.

Walanda ngalami kerusuhan paling parah sajrone 40 taun lan kegiatan isih ditindakake.

Para demonstran Walanda maneh nantang kurfew anyar ing negara kasebut kanggo protes larangan pemerintah sing tujuane kanggo mungkasi panyebaran virus corona. Atusan wong saiki dicekel nalika demonstrasi kasebut dadi kasar karo para perusuh sing nyerang polisi.

Perdana Menteri Walanda Mark Rutte ujar: "Apa sing motivasi masarakat kasebut ora ana gandhengane karo demonstrasi," ujare menyang wartawan, Senin. "Iki minangka tindak pidana lan kita bakal nganggep kaya ngono."

Toko dijarah, kebakaran ing dalan lan nubruk watu marang pejabat polisi wis nggawe Kerajaan Inggris luwih maju. Umume kegiyatan dideteksi ing Amsterdam, uga Den Haag lan Rotterdam.

Bar lan restoran ing negara iki ditutup wiwit Oktober. Sekolah lan toko sing ora penting ditutup wulan pungkasan kanggo upaya nyuda panyebaran virus kasebut.

Paling ora ana 13,686 wong ing Walanda tiwas amarga virus corona wiwit dina Senen wengi, miturut Pusat Sumber Daya Coronavirus Universitas Johns Hopkins nelusuri infeksi global lan tingkat kematian saka virus. Ana luwih saka 966,000 infeksi sing dikonfirmasi ing Walanda, sawijining negara sing mung 17 yuta.

Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia terus njaluk supaya dibuka maneh pariwisata. Nanging kita ora yakin manawa ana konflik antarane keamanan umum lan mbukak wates internasional kanthi aman lan nerusake plancongan internasional. Larangan plancongan lan / utawa karantina kanggo penumpang sing sehat ora prelu ditindakake yen tes pra-keberangkatan sing efektif, nganggo masker rai iku wajib lan protokol keamanan lan kesehatan sing kuat ditindakake.

Implementasine vaksin kanthi cepet, utamane kanggo wong sing paling rentan, uga bakal mbantu nyuda pengaruh COVID-19 kanthi progresif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.